Pokemon Go

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Oynamak için tıpkı telefon bağımlıları gibi sokak sokak dolaştırmayı gerektiren garip bir oyun. Amaç sokak sokak dolaşıp pokemon topu kazanmak heralde? Grafiği olağanüstü olsa bile içerik ve uygulanışı son derece sıkıcı, usandırıcı ve utandırıcı.

Android ve İPhone cihazlarında oynanabilmekle birlikte Türkiye'ye resmi olarak gelmediği için anca internetten korsan .apk ile telefona kurup oynamak mümkün oluyor.

Bir Pokemon fanatiği olarak bayıldığım oyun. Henüz daha çok yeni ve gelişmeye çok açık ama düşünce mükemmel.

Ne yazık ki pokemon yakalaması epey zor ama insanları yürümeye teşvik ettiği için sağlıklı olduğunu düşünüyorum. :)

Ayrıca çevremde sürekli Zubat çıkmasıyla birlikte yaşadığım yer hakkında düşünmeye teşvik etmiştir. :(

Bir Pokemon fanatiği olarak bayıldığım oyun. Henüz daha çok yeni ve gelişmeye çok açık ama düşünce mükemmel.

Ne yazık ki pokemon yakalaması epey zor ama insanları yürümeye teşvik ettiği için sağlıklı olduğunu düşünüyorum. :)

Ayrıca çevremde sürekli Zubat çıkmasıyla birlikte yaşadığım yer hakkında düşünmeye teşvik etmiştir. :(

Şunu merak ediyorum bu topları dolaşıp toplayınca elimize ne geçiyor peki? Pokemon çizgi filmi kapışma ortamı da yok heralde?

Ama kamera olayı gerçekten olanağüstü bir teknoloji, öyle ki odada resmen top ve balbazar canlı kanlı vardı. İşte gelecek teknolojisi de bunun gelişmiş versiyonu olacak. :)

Şunu merak ediyorum bu topları dolaşıp toplayınca elimize ne geçiyor peki? Pokemon çizgi filmi kapışma ortamı da yok heralde?

Ama kamera olayı gerçekten olanağüstü bir teknoloji, öyle ki odada resmen top ve balbazar canlı kanlı vardı. İşte gelecek teknolojisi de bunun gelişmiş versiyonu olacak. :)
Gymlere giderek oradaki antrenörleri yenerek rozet toplayabiliyoruz, pokemonlarımızı geliştirebiliyoruz. Karşılıklı kapışma şu an yok sanırım ama mutlaka olacaktır ileride?

Gymlere giderek oradaki antrenörleri yenerek rozet toplayabiliyoruz, pokemonlarımızı geliştirebiliyoruz. Karşılıklı kapışma şu an yok sanırım ama mutlaka olacaktır ileride?

Türkçesi de yok, şuan için sıkıcı gözüküyor. Bunun yerine Pokemon'a baştan başlamak daha eğlenceli olurdu üstelik sonu nasıl bitti hiç bilmiyorum gerçi çoğu detayı silindi aklımdan. Bir ara Pokemon, Beyblade ve Heidi animelerini nostalji amaçlı adam akıllı ve bilinçli izlemeyi düşünüyorum. :)

Türkçesi de yok, şuan için sıkıcı gözüküyor. Bunun yerine Pokemon'a baştan başlamak daha eğlenceli olurdu üstelik sonu nasıl bitti hiç bilmiyorum gerçi çoğu detayı silindi aklımdan. Bir ara Pokemon, Beyblade ve Heidi animelerini nostalji amaçlı adam akıllı ve bilinçli izlemeyi düşünüyorum. :)
Ben belirli aralıklarla başa sarıyorum ama hiç çok yenilere ilerleyemedim. Sonu yok, hala devam ediyor yeni bölümleri. :):)

Ben belirli aralıklarla başa sarıyorum ama hiç çok yenilere ilerleyemedim. Sonu yok, hala devam ediyor yeni bölümleri. :):)

19-20 sezonda bahsediyorlar en iyisi hiç bulaşmamak ya da ilk 10-15 bölümü izleyip noktalamak keza Beyblade için de öyle. Ama Heidi hem kısa hem tadı damakta kalıyor, onu baştan sona izleyeceğim kısmetse hele bir kış gelsin. :)

İşsizlik abidesi :A Sokak sokak gezip top mu toplayacağız bu yaştan sonra :) Keşke bizim gibi üşengeçleri de düşünüp tasarlasaydı Nintendo :A

keşke google street versiyonuyla gelse:F yorucu bir oyun hem fikirizdir. Akşamları kafa dağıtmalık google street üzerinden oynamalık versiyonu olsa hiç fena olmaz:F

İlk duyurudan itibaren merakla beklediğim oyun, ilk izlenim güzel ama daha yeni tabi poketopları çok harcanıyor elde kalmamaya başladı mesela o ayrı bi sorun. :D

Youtube'da Ash sapkasi takip Supermarkette Pikachu kovalayan adam gördüm ya ben daha bisey demiyorum :D

Ilk gördügümde indirmem diye düsündüm ama akima dayanamayip bende indirdim oyunu, fakat Serverlar cökmüs sansima :(

Youtube'da Ash sapkasi takip Supermarkette Pikachu kovalayan adam gördüm ya ben daha bisey demiyorum :D

Ilk gördügümde indirmem diye düsündüm ama akima dayanamayip bende indirdim oyunu, fakat Serverlar cökmüs sansima :(
Normalde serverlarda sıkıntı yoktu ama oyun Türkiye'de yayılınca server dayanmıyor bize. :D

Sabah fırına gidip 2 ekmek 2 tane de zubat alıp geldiğim oyundur :D

Sizde de mi hep Zubatlar var. :A

Aynen bana paso zubat geliyor. Pokemonlarımın yarısı falan zubattır şu anda :A

İsviçre'de de paso Drowzee varmış buranın Zubat'ı gibi. :D

İsviçre'de de paso Drowzee varmış buranın Zubat'ı gibi. :D

Sabah bi mahalle turu yaptım Magmar, Gastly, Sandshrew, Goldeen gibi pokemonlar yakaladım en sevindiğim de Magmar oldu :D

Onlar ileriki seviyelerde çıkıyordur sanırım. Bana hep aynı tür pokemonlar geldi şu ana kadar çünkü. Seviye kaç senin?