Pokemon Go

6 tane pokemon var zaten :F @OzaN @MEnes @BesaleT @MasacRE- bir çözüm bulur umarım onlarında pokemon topu biter inş çözüm bulmazsalar :F
@MasacRE- anlatmış zaten neler yapman gerektiğini. Pokestoplarda yatıp kalkıyorum kaç gündür poketoplarım bitti diye. :A

Az kaldı şurada bir kaç güne Gym'lerin altını üstüne getireceğim. :A

Yanına gitmek zorundasın, muhtemelen değişmez. :A

Dikkatli olun boşa poke topu harcamayın. :D

Benim de biraz önce bitmişti ama Allahtan tam zamanında level atladım ve 15 top kazandım. :Z
Vardır da siz dikkat etmemişsinizdir :A Yarın bakınca görürsünüz mutlaka :D
yaaa biz bugün gösterilen caminin yanına gittik ama resmi çeviriyoruz hiçbirşey olmuyor yalnız caminin yanına geldiğimiz halde haritadaki kadın karakter hala o mavi kuleden uzak görünüyor anlamadım acaba caminin fotosunu yanlışmı gösteriyor telefon yanına gitmemize rağmen karakterden hala uzakta görünüyor mavi kule resmi çevirincede zaten birşey olmadı yok ayoll biz yapamıcaz bu işi anlaşılan birşeyde anlamadım
:( :( :(

yaaa biz bugün gösterilen caminin yanına gittik ama resmi çeviriyoruz hiçbirşey olmuyor yalnız caminin yanına geldiğimiz halde haritadaki kadın karakter hala o mavi kuleden uzak görünüyor anlamadım acaba caminin fotosunu yanlışmı gösteriyor telefon yanına gitmemize rağmen karakterden hala uzakta görünüyor mavi kule resmi çevirincede zaten birşey olmadı yok ayoll biz yapamıcaz bu işi anlaşılan birşeyde anlamadım
:( :( :(
Kibar kibar çevirmeyin böyle hızlıca dönecek o resim anca öyle olur :A

Kibar kibar çevirmeyin böyle hızlıca dönecek o resim anca öyle olur :A
çeviriyoruz hiçbirşey olmuyor yanlış yeremi geldik diye gittik bizde ama haritada hala uzak görünüyor ama resimde görünen cami orası hiçbirşey olmuyor :F
sen şimdi doğru yermidir orası diyorsun yanlışlıkmı var acaba :F

çeviriyoruz hiçbirşey olmuyor yanlış yeremi geldik diye gittik bizde ama haritada hala uzak görünüyor ama resimde görünen cami orası hiçbirşey olmuyor :F
sen şimdi doğru yermidir orası diyorsun yanlışlıkmı var acaba :F

Sen o şekile tıkladığında karşına caminin fotoğrafı geldiyse doğrudur :D

Oyun büyük ihtimalle tarihin en hızlı yayılan oldu her yerde karşıma mutlaka Pokemon Go ile bir şeyler çıkıyor. İşte, otobüste, sokakta, evin önünde her yerde rastlıyorum. :A Valla süper ya kim derdi yıllar sonra Pokemonlar yine bir numaralı gündem maddemiz olacak. :D

Gel gelelim bugün oyunda bahtsız bedeviydim resmen. Birkaç kez kahroldum. :(

Sabah işe giderken yolda karşıma Aerodactyl çıktı. Sevinçten otobüsten inip zafer çığlıklarına başlayacaktım ki yakalayamadım. 10 tane poke topu attım 5 kere içeri girdi ama sinir bozucu şey her defasında geri çıktı. :( Neyse yolda poke stop arıyordum bir de ne göreyim karşıma hem Pikachu hem de Vulpix aynı anda çıktı. Fakat poke topu olmadığından es geçtim. :( İkisi de bende yoktu ve bir daha da hiç çıkmadı. :(

İkinci şok ise dönüşte gerçekleşti. Önce Claffery sonra Pinsir çıktı karşıma. İkisi de bende olmayan pokemonlardı yine. İkisini de yakaladım ama ikisinde de pokemonu yakaladıktan sonra oyun kilitlendi ve yakalamış sayılmadım. :( Poke toplarının boşa gittiğiyle kaldım. :(

@MEnes @MasacRE- @BesaleT

Bu arada @Çiğdem- muhtemelen sen yanlış yere gidiyorsun haritada hemen dibinde görmen lazım. Diğer ihtimal oyun kilitlenmiştir vs lokasyonu yanlış gösteriyordur. Oyunu tamamen kapatıp (android işlem menüsünden) tekrar açmak sorunu çözebilir. Doğru yere geldiğinde haritada mavi kısımda yuvarlak dönen halka çıkmaya başlıyor. :)

Bu siralar sinav döneminden dolayi eve kapanip kaldim, hala 5. seviyeye gelemedim. Sinav dönemi bi bitsede bizde avlanmaya ciksak.

Oyun büyük ihtimalle tarihin en hızlı yayılan oldu her yerde karşıma mutlaka Pokemon Go ile bir şeyler çıkıyor. İşte, otobüste, sokakta, evin önünde her yerde rastlıyorum. :A Valla süper ya kim derdi yıllar sonra Pokemonlar yine bir numaralı gündem maddemiz olacak. :D

Gel gelelim bugün oyunda bahtsız bedeviydim resmen. Birkaç kez kahroldum. :(

Sabah işe giderken yolda karşıma Aerodactyl çıktı. Sevinçten otobüsten inip zafer çığlıklarına başlayacaktım ki yakalayamadım. 10 tane poke topu attım 5 kere içeri girdi ama sinir bozucu şey her defasında geri çıktı. :( Neyse yolda poke stop arıyordum bir de ne göreyim karşıma hem Pikachu hem de Vulpix aynı anda çıktı. Fakat poke topu olmadığından es geçtim. :( İkisi de bende yoktu ve bir daha da hiç çıkmadı. :(

İkinci şok ise dönüşte gerçekleşti. Önce Claffery sonra Pinsir çıktı karşıma. İkisi de bende olmayan pokemonlardı yine. İkisini de yakaladım ama ikisinde de pokemonu yakaladıktan sonra oyun kilitlendi ve yakalamış sayılmadım. :( Poke toplarının boşa gittiğiyle kaldım. :(

@MEnes @MasacRE- @BesaleT

Bu arada @Çiğdem- muhtemelen sen yanlış yere gidiyorsun haritada hemen dibinde görmen lazım. Diğer ihtimal oyun kilitlenmiştir vs lokasyonu yanlış gösteriyordur. Oyunu tamamen kapatıp (android işlem menüsünden) tekrar açmak sorunu çözebilir. Doğru yere geldiğinde haritada mavi kısımda yuvarlak dönen halka çıkmaya başlıyor. :)
ayy vlla tüm keyfim kaçtı 2 gün biraz oynyabildik sonrası yok ayy en kötüsüde biz pokemon yakalamaya çalısırken pokemon çıkmıyordu bitti şimdi her yürürken pokemonlr çıkıp duruyor ortaya orası sinir bozucu evet :F

haritada mavi kule 1 tane çıkıyor burda orasıda burda olan bir camiyi gösteriyor gittik onun yanına ama resimden pokemon topu gelmiyor haritada o mavi kule karaktere hala uzak görünüyor resimdeki caminin yanına geliyoruz ama haritada uzak başka yerde gözüküyor kule yanı o kule mavi çubuk yanı karakterin önünde olması gerekmiyormu bir yanlışlık var ama çözemedik :( senin dediğini yarın denerim artık :F

Ahuaahauhaujau

CnRccDyXgAEeqHE.jpg

Hahah bunu izledim ben ya. :F Hatta sana gösterecektim.
Adam heyecandan arabayı yanlış park ediyor. Yolun ortasından bırakıyor. :F Bir ara tablet elinde araba sürecekti. Arkadaşı elinden aldı. :F
aa evet bende 1-2 gün oynayabildim arkadaşımla yaa pokemon topumuz bitti ve yeni pokemon toğu bulamıyoruz :F dikkat et boşa harcama :F