Pokemon Go

İsviçre'de de paso Drowzee varmış buranın Zubat'ı gibi. :D

İsviçre'de de paso Drowzee varmış buranın Zubat'ı gibi. :D

Sabah bi mahalle turu yaptım Magmar, Gastly, Sandshrew, Goldeen gibi pokemonlar yakaladım en sevindiğim de Magmar oldu :D
Yok artık Magmar yakalamak ne demek. :D

Neyse yarın işe giderken otobüste iyi bir şeyler yakalarım diye umuyorum. :A

Onlar ileriki seviyelerde çıkıyordur sanırım. Bana hep aynı tür pokemonlar geldi şu ana kadar çünkü. Seviye kaç senin?
7 level oldum sabah :)

Sorma eve dönüyordum sağ alttaki nearby yazan kısımda görünce bulana kadar dolaştım sonunda mutlu sona ulaştım ama :D

7 level oldum sabah :)

Sorma eve dönüyordum sağ alttaki nearby yazan kısımda görünce bulana kadar dolaştım sonunda mutlu sona ulaştım ama :D

Ben de şimdi yatağımda Pinsir buldum 4 level oldum :D Asıl 5 levelda başlıyor sanırım oyun GYM'lerin açılmasıyla, nasıl zevkli oluyor mu savaşlar. Bir de verebileceğin bir taktik, tavsiye falan var mı?

@OzaN Ben dün kısa mesafe dolmuşa bindim 10 dk falan. Orada bile 3 tane pokemon yakaladım. Sen İstanbul'da oturuyorsun sanırım işe giderken trafikte onlarca pokemon yakalayabilirsin :D

Ben de şimdi yatağımda Pinsir buldum 4 level oldum :D Asıl 5 levelda başlıyor sanırım oyun GYM'lerin açılmasıyla, nasıl zevkli oluyor mu savaşlar. Bir de verebileceğin bir taktik, tavsiye falan var mı?

Daha GYM savaşı yapmadım çünkü GYM'ler uçmuş durumda baya iyi pokemonları olanlar var kendimi geliştirme aşamasındayım daha ben :D 5 level olunca Mavi-Sarı-Kırmızı takımdan birini seçiyorsun ona göre karşı renkte takımlarla savaş yapabiliyorsun GYM'de.

Bir de yumurta olayı çıkıyor işte 5 km, 10 km yürüyünce sana iyi pokemonlar veriyor.

Ben mavi takım seçtim bu arada Articuno'dan dolayı :D
Sarı Zapdos, Kırmızı Moltres diye ayırmışlar :)
20150101011932

Daha GYM savaşı yapmadım çünkü GYM'ler uçmuş durumda baya iyi pokemonları olanlar var kendimi geliştirme aşamasındayım daha ben :D 5 level olunca Mavi-Sarı-Kırmızı takımdan birini seçiyorsun ona göre karşı renkte takımlarla savaş yapabiliyorsun GYM'de.

Bir de yumurta olayı çıkıyor işte 5 km, 10 km yürüyünce sana iyi pokemonlar veriyor.

Ben mavi takım seçtim bu arada Articuno'dan dolayı :D
Sarı Zapdos, Kırmızı Moltres diye ayırmışlar :)
20150101011932
Articuno candır ben de maviyi seçerim kesin. :D

Zamanında bir Articuno tasosu 15 tane falan normal tasoya denk geliyordu bizde. :A

Evinden dışarı çıkmayan birisi için gereksiz bir oyundur.

Mal gibi kaldım oyunda. :D

Evinden dışarı çıkmayan birisi için gereksiz bir oyundur.

Mal gibi kaldım oyunda. :D

Aynen, baktım haraket etmiyor çoktan sildim bile oyunu. Bir de hiç işim yok internet paketi mi yaptıracağım bir oyun için, üstelik doğru düzgün bir keyif veren amacı da yok. Çocukken yolda kapak filan toplardık nedeni olmadan, aynı onun gibi. :)

Aynen, baktım haraket etmiyor çoktan sildim bile oyunu. Bir de hiç işim yok internet paketi mi yaptıracağım bir oyun için, üstelik doğru düzgün bir keyif veren amacı da yok. Çocukken yolda kapak filan toplardık nedeni olmadan, aynı onun gibi. :)

Ben dolaşılması gerektiğini biliyordum da evde sürekli dolaşırsam farklı pokemonlar bulabilirim dedim. :D (Çok zekiyim) Tabi sonuç hüsran. :(

Valla keyif alma aşamasına gelemediğim için keyif konusunda konuşmamam iyi olur. :D

Ben dolaşılması gerektiğini biliyordum da evde sürekli dolaşırsam farklı pokemonlar bulabilirim dedim. :D (Çok zekiyim) Tabi sonuç hüsran. :(

Valla keyif alma aşamasına gelemediğim için keyif konusunda konuşmamam iyi olur. :D
Ben ilk 10 pokemonumu falan evde yakalamıştım ama tabi daha güçlülerini veya daha çeşitli istiyorsan gezmen lazım :D

Yalova'da tatilimin ve internet paketimin sömürülmesini sağlayan oyundur. :A 6 level oldum bir çok su pokemonu yakaladım tabi sahilde olduğum için. :A Gym muhabbetine yavaştan girişmek için bir 10 lvl olmak lazım. Staja da başlıyorum yarın. Yolculuk esnasında bol bol pokemon yakalarım diye düşünüyorum. :)

Bizimkiler çocukken Pokemon tasolari toplardı büyünce toplarını topla ak bakalım yaşlılığında neyini toplayacaklar)))

Ben ilk 10 pokemonumu falan evde yakalamıştım ama tabi daha güçlülerini veya daha çeşitli istiyorsan gezmen lazım :D

@OzaN Ben dün kısa mesafe dolmuşa bindim 10 dk falan. Orada bile 3 tane pokemon yakaladım. Sen İstanbul'da oturuyorsun sanırım işe giderken trafikte onlarca pokemon yakalayabilirsin :D
aaa bizim pokemon topumuz bitti ayol şimdi ne olucak :( :( :(