Perran Kutman'dan Sektöre Eleştiriler!

Birde elti deyip bağrıma basıyorum. :bilmem: @destere
bende seni görümcem diye bağrıma basıyorum ama perran teyzeye katlanamam malesef :)

Bir gün sende yaşlanacaksın unutma. :)

Sen neyisin. :A
yaşlanırsam beni huzurevine kaldırın diye çocuklara torunlara nasihatte bulunacağım :) hayatlarını yaşasnlar birde benimlemi uğraşsınlar :)

o benim göznurum bir tanem hogatham yani neyisinde lafmı bir halvet işi olmadı diğer herşey tamam :)

bende seni görümcem diye bağrıma basıyorum ama perran teyzeye katlanamam malesef :)

yaşlanırsam beni huzurevine kaldırın diye çocuklara torunlara nasihatte bulunacağım :) hayatlarını yaşasnlar birde benimlemi uğraşsınlar :)

o benim göznurum bir tanem hogatham yani neyisinde lafmı bir halvet işi olmadı diğer herşey tamam :)

İşte siz bu sapıkla akraba olun diye birisinin yavuklusu olarak kendini feda etmesi gerekiyordu oda ben oluyorum :A :A :A

En güzeli aslında ben de herhalde öyle bir şey derim. Nasihat olarak. :F

İşte siz bu sapıkla akraba olun diye birisinin yavuklusu olarak kendini feda etmesi gerekiyordu oda ben oluyorum :A :A :A
İstemem yan cebime koy hesabı. :A

feda etmen boşuna değil turnayı gözünden vurdun hogatha farkında değilsin :) beni kimler kimler istedide hee demedim seni bekledim :)
En güzeli aslında ben de herhalde öyle bir şey derim. Nasihat olarak. :F

İstemem yan cebime koy hesabı. :A
Hahaha ölmüş aşk deniyormuş ex aşkım Pembe ile Yunus gibiyiz ne birlikteyiz nede ayrı öyle takılıyoruz :F :F :F
cennet-mahallesi-yunus_914753.jpg

Hahaha ölmüş aşk deniyormuş ex aşkım Pembe ile Yunus gibiyiz ne birlikteyiz nede ayrı öyle takılıyoruz :F :F :F
cennet-mahallesi-yunus_914753.jpg
aramızda üçbeş şehir var ama böyle yanyana gelsek yine bir ten sıcaklığı hissederdik :) böyle uzaktan hiç çekilmiyor :)
ben gidip fransizkaya bakayım en iyisi:)

Çiğdem ablam bak ne güzel şeyler yazmış zor mu şunları yazmak...

Etiketlerden rahatsız olmaya başladıysan etiket listemden çıkarabilirim seni çünkü bir konu açtığımda çoğu kez etiket listesini kullanıyorum konulara yorum yapılsın sohbet olsun diye. :A

Gerçekten hiç duymadın mı o deyimi :A
bunealaka bunelalaka:X

2013 de uye olmuşsun ve bi gıdım tanımamişsin :A (bu güzel) sayfaya girdim ve konuyu okuduktan sonra cıkmıştım. Sen nasıl girdiğimi gördün hemen manasında yazmiştim:X Bildirim filan geliyorsa aynı özelliği ben de isitiyorum:A

bunealaka bunelalaka:X

2013 de uye olmuşsun ve bi gıdım tanımamişsin :A (bu güzel) sayfaya girdim ve konuyu okuduktan sonra cıkmıştım. Sen nasıl girdiğimi gördün hemen manasında yazmiştim:X Bildirim filan geliyorsa aynı özelliği ben de isitiyorum:A
Gece gece bazen EROR verebiliyorum maruz gör. :A