Konuya harika at keza @destere sende konuya harika atıp konudaki sultanımızı öv.'güzellik' konusunda bi' kıskançlık sezdim.![]()
![]()
İçtin mi, ne yaptın? Attım ya harika, kaç kere atayım.Konuya harika at keza @destere sende konuya harika atıp konudaki sultanımızı öv.![]()
O ne demek ya? Mihrap yerinde....İçtin mi, ne yaptın? Attım ya harika, kaç kere atayım.Övülecek pek bir şeyi kalmamış, neyini övelim.
![]()
Bu atasözü/deyimini malesef bilmiyorum, umarım bana hakaret etmemişsindir.O ne demek ya? Mihrap yerinde....
@Forumdash @Aserat Harika atıp sultanımızı övmeden konuya girip çıkmak da nedir.
@Aserat
Yaa sen niye admin oldun kiO ne demek ya? Mihrap yerinde....
@Forumdash @Aserat Harika atıp sultanımızı övmeden konuya girip çıkmak da nedir.
@Aserat
Siparişle yorum yaptırıyor resmen. 😱O ne demek ya? Mihrap yerinde....
@Aserat
Oynadığı rollerle 7'den 70'e Türk halkının gönlünde taht kuran, efsane usta oyuncu Perran Kutman günümüz dizi şartlarını ve ekranlarda olan isimleri eleştirdi!
Usta oyuncu kendisi için düzenlenen fotoğraf sergisinde sektörü şu sözlerle eleştirdi; "Ben hep gördüğümüz ve bildiğimiz yaşayan karakterleri oynadım, onun için göz hizasında yani göz göze rahatça görebildiğim için seyirciyle aramda, burada gördüğünüz gibi büyük bir sevgi var. Bugün de güzel kızların ekranlarda olması moda, pek ala da götürüyorlar işlerini ve demek ki oyuncuya pek ihtiyaç olmuyor. Gerçekten oyuncunun oyununu görmek isteyen kişiler, maalesef artık televizyonu ve dizileri seyretmiyor"
Hiçbir şeyin karşısında boynunu eğmediğini vurgulayan Kutman, "Uzun zamandır beni ekranlarda göremiyorsunuz çünkü bu kadar uzun süreli projelerde oynanmaz. Oyuncuya, senariste, yönetmene ve seyirciye yazık. Seyirci 3 saat bir dizinin karşısında oturtulmaz çünkü oyuncu oynayamaz, yapılan istatistikler var. Reklam dahil 60 dakika dizi, 25 dakika da durum komedisi çekilir. Ben de mevcut şartlarda yer almak istemediğim için ekranlarda olmuyorum" ifadelerini kullandı.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oan Hayat Bilgisi izleyen bizler ve her öğrenci olan nesil hepimizin bir Hocası da pardon Hoca Cami de 😕 Hepimizin bir öğretmenide Afet Öğretmen olarak Perran Kutman dı sadece bir rol oynamadı hepimize öğretmenlik yaptı verdiği hayat derslerini can kulağı ile dinlerdik
baştaki şu yazı olmasa
--''oynadığı rollerle 7'den 70'e Türk halkının gönlünde taht kuran, efsane usta oyuncu Perran Kutman günümüz dizi şartlarını ve ekranlarda olan isimleri eleştirdi!'' --
bende harika atacaktımama o baştaki yazı okuyucuyu yönlendiriyor berbat olmuş
neyse dediklerinden dizi sürelerine yaptığı eleştiriye katılıyorum sonuna kadar
diğer güzel kızlar oyuncu oluyor eleştirisi yeni bir eleştiri değil, bu işler arz talep meselesiben talep ediyorum mesela talebimi karşılamalı kanallar
)
Çiğdem ablam bak ne güzel şeyler yazmış zor mu şunları yazmak...Oan Hayat Bilgisi izleyen bizler ve her öğrenci olan nesil hepimizin bir Hocası da pardon Hoca Cami de 😕 Hepimizin bir öğretmenide Afet Öğretmen olarak Perran Kutman dı sadece bir rol oynamadı hepimize öğretmenlik yaptı verdiği hayat derslerini can kulağı ile dinlerdik![]()
Etiketlerden rahatsız olmaya başladıysan etiket listemden çıkarabilirim seni çünkü bir konu açtığımda çoğu kez etiket listesini kullanıyorum konulara yorum yapılsın sohbet olsun diye.Yaa sen niye admin oldun kirahatça gezemıyoruz resmen
Kadın haklı ama artık bu tip röpler klişe oldu. Hiçbir oyuncu birleşip eylem yapmadan düzelmezABD de senaristler yapmişti böyle grev.. Bizimkiler de yapsa
![]()
Gerçekten hiç duymadın mı o deyimiBu atasözü/deyimini malesef bilmiyorum, umarım bana hakaret etmemişsindir.![]()
Çiğdem ablam bak ne güzel şeyler yazmış zor mu şunları yazmak...
Etiketlerden rahatsız olmaya başladıysan etiket listemden çıkarabilirim seni çünkü bir konu açtığımda çoğu kez etiket listesini kullanıyorum konulara yorum yapılsın sohbet olsun diye.![]()
Aaa bu takıktı Perran teyzeye sana sürekli kötü puan veriyordu Yıldızlardabaştaki şu yazı olmasa
--''oynadığı rollerle 7'den 70'e Türk halkının gönlünde taht kuran, efsane usta oyuncu Perran Kutman günümüz dizi şartlarını ve ekranlarda olan isimleri eleştirdi!'' --
bende harika atacaktımama o baştaki yazı okuyucuyu yönlendiriyor berbat olmuş
neyse dediklerinden dizi sürelerine yaptığı eleştiriye katılıyorum sonuna kadar
diğer güzel kızlar oyuncu oluyor eleştirisi yeni bir eleştiri değil, bu işler arz talep meselesiben talep ediyorum mesela talebimi karşılamalı kanallar
)
Birde elti deyip bağrıma basıyorum.Aaa bu takıktı Perran teyzeye sana sürekli kötü puan veriyordu Yıldızlarda
![]()
ablan gerçekleri yazmıyor o yüzden hoşuna gitmiş yazdıkları ben torpil geçemem malesef görümcekÇiğdem ablam bak ne güzel şeyler yazmış zor mu şunları yazmak...
Etiketlerden rahatsız olmaya başladıysan etiket listemden çıkarabilirim seni çünkü bir konu açtığımda çoğu kez etiket listesini kullanıyorum konulara yorum yapılsın sohbet olsun diye.
Gerçekten hiç duymadın mı o deyimi![]()
Bir Perran bir Türkan Şoray’ımız kaldı sahip çıkalım annelerimize.ablan gerçekleri yazmıyor o yüzden hoşuna gitmiş yazdıkları ben torpil geçemem malesef görümcek![]()
niye burası huzurevimiBir Perran bir Türkan Şoray’ımız kaldı sahip çıkalım annelerimize.![]()
ablan gerçekleri yazmıyor o yüzden hoşuna gitmiş yazdıkları ben torpil geçemem malesef görümcek![]()
Benle tanışmadan önce kimsesiz sapın tekiydi ayollBirde elti deyip bağrıma basıyorum.@destere
ortalık akraba dolduBenle tanışmadan önce kimsesiz sapın tekiydi ayollŞimdi görümcesi sen , sonra baldızı @Thequeer , ondan sonra @Harunnn60 kayınçosu yani sayemde bir sürü akrabası oldu ama kıymet bilmiyor
![]()
![]()
![]()