Ben şimdiden döveyim seni de istersen yoldayken testiyi kırBana niye çattın şimdi anlamadım?@Çiğdem
Ben şimdiden döveyim seni de istersen yoldayken testiyi kırBana niye çattın şimdi anlamadım?@Çiğdem
Açık açık tehdit bu.Ben şimdiden döveyim seni de istersen yoldayken testiyi kır
Tam bir saygılı evlat yaaAçık açık tehdit bu.Neyse benden 40-50 yaş büyük olduğun için sesimi çıkarmayacağım.
Duymadım ne stadyumu 😱 Haberini açacağım kısa zaman içerisinde müzik piyasasını karıştırdığı ile ilgili.Tam bir saygılı evlat yaa
Senin ki stadyumda onser verecemiş
Story atmişDuymadım ne stadyumu 😱 Haberini açacağım kısa zaman içerisinde müzik piyasasını karıştırdığı ile ilgili.
Ben de gerçek sanmıştımStory atmiş
Bedavadan yapar bi konser ne varBen de gerçek sanmıştım
Reynmen eleştirme saati geldi galiba ben de merak etmiştim ne zaman başlayacaksın diyeBedavadan yapar bi konser ne varÇoluk cocuk gidersenizİzdiham yarattı derler sonraZor değil nasılsa ajans buyuk oynuyor
Eleştirmiceksem neden haber edeyim sanaReynmen eleştirme saati geldi galiba ben de merak etmiştim ne zaman başlayacaksın diye
Gitmeden acsan bari
Bu gece gitmenden bahsediyorsan yetişmez ama forumdan ayrılışından (Gitmeden acsan bari
İyi bariBu gece gitmenden bahsediyorsan yetişmez ama forumdan ayrılışından () bahsediyorsan okursun kesin.
Belgesel videosumu hazırlıyorsunGitmeden acsan bari
Stadyumda konser vericekmiş. Onun konusu galibaBelgesel videosumu hazırlıyorsun
Artık öyle bir döneme geldik ki mikronun üstüne yorulmuş bir karga konup gaglasa onuda hemen yakalayıp giydirip şarkıcı diye single çıkarıcaklarStadyumda konser vericekmiş. Onun konusu galiba
Seçici kulak yok yanı her çıkan sesi beğeniyorlar
@dreamy ne diyorsun bide herif eğitim alıyormuş ama pek ses getirmediSeçici kulak yok yanı her çıkan sesi beğeniyorlarYeni nesil şarkıcıda diyor kı bunlar her sesi beğeniyor kendimi kasmıyayım düşük seviye ye bağlıyorlar yanı kendilerini parçalamak zorunda olmuyorlar olanda pop müziğine oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?