Ben şimdiden döveyim seni de istersen yoldayken testiyi kırBana niye çattın şimdi anlamadım?@Çiğdem
Ben şimdiden döveyim seni de istersen yoldayken testiyi kırBana niye çattın şimdi anlamadım?@Çiğdem
Açık açık tehdit bu.Ben şimdiden döveyim seni de istersen yoldayken testiyi kır![]()
Tam bir saygılı evlat yaaAçık açık tehdit bu.Neyse benden 40-50 yaş büyük olduğun için sesimi çıkarmayacağım.
![]()
Duymadım ne stadyumu 😱 Haberini açacağım kısa zaman içerisinde müzik piyasasını karıştırdığı ile ilgili.Tam bir saygılı evlat yaa
Senin ki stadyumda onser verecemiş![]()
Story atmişDuymadım ne stadyumu 😱 Haberini açacağım kısa zaman içerisinde müzik piyasasını karıştırdığı ile ilgili.![]()
Ben de gerçek sanmıştımStory atmiş![]()
Bedavadan yapar bi konser ne varBen de gerçek sanmıştım![]()
Reynmen eleştirme saati geldi galiba ben de merak etmiştim ne zaman başlayacaksın diyeBedavadan yapar bi konser ne varÇoluk cocuk giderseniz
İzdiham yarattı derler sonra
Zor değil nasılsa ajans buyuk oynuyor
![]()
Eleştirmiceksem neden haber edeyim sanaReynmen eleştirme saati geldi galiba ben de merak etmiştim ne zaman başlayacaksın diye![]()
Gitmeden acsan bari
Bu gece gitmenden bahsediyorsan yetişmez ama forumdan ayrılışından (Gitmeden acsan bari![]()
İyi bariBu gece gitmenden bahsediyorsan yetişmez ama forumdan ayrılışından () bahsediyorsan okursun kesin.
![]()
Belgesel videosumu hazırlıyorsunGitmeden acsan bari![]()
Stadyumda konser vericekmiş. Onun konusu galibaBelgesel videosumu hazırlıyorsun![]()
![]()
![]()
Artık öyle bir döneme geldik ki mikronun üstüne yorulmuş bir karga konup gaglasa onuda hemen yakalayıp giydirip şarkıcı diye single çıkarıcaklarStadyumda konser vericekmiş. Onun konusu galiba![]()
Seçici kulak yok yanı her çıkan sesi beğeniyorlar
@dreamy ne diyorsun bide herif eğitim alıyormuş ama pek ses getirmediSeçici kulak yok yanı her çıkan sesi beğeniyorlar![]()
![]()
Yeni nesil şarkıcıda diyor kı bunlar her sesi beğeniyor kendimi kasmıyayım düşük seviye ye bağlıyorlar yanı kendilerini parçalamak zorunda olmuyorlar olanda pop müziğine oluyor
![]()
![]()
![]()