Enes Batur’u ben de sevmiyorum. Orkun Işıtmak’ı severim ama pek beğenmedim albümünü.
Budamı youtuberEnes Batur’u ben de sevmiyorum. Orkun Işıtmak’ı severim ama pek beğenmedim albümünü.Berkcan’ın da şu şarkısı çok iyi Forumdash sever bence, yakında klibi de gelecek.
Evet BEGE
Böyle tek başına olan ecünnü zibidilerden ziyade kurum olarak çalışanlar Oha diyorum gibi onların videolarını gördükçe izlerimEvet BEGEKim onlar merak ettim düşünceni
![]()
Halk 1.ciyi seçmişken juriler sadece formaliteKonu coşmuşkan iyi fikir![]()
![]()
@xBUGRAx @xemrexxx
Ama anket 1.cisini saymıyoruz bizim oylarımızın 1.cisi önemli zaten sonuncu olan adamı 1.yapıyorlar![]()
![]()
@Forumdash
Çağatay'ı seçen de benim...Halk 1.ciyi seçmişken juriler sadece formalite![]()
İçimin gitmesinden ziyade zevksizliğinize şok oldum.Senin zaten için gitmişti![]()
![]()
![]()
Asıl zevksizlik şuan olan anketİçimin gitmesinden ziyade zevksizliğinize şok oldum.![]()
Sen hariçÇağatay'ı seçen de benim...
Gece gece beni bi düşünce aldi şuanHalka katılıyorum bu sefer.![]()
Teşekkürler canım, sen hep konuş. Forumda bu akımı ortaya çıkarmaktan gurur duyuyorum.Sen hariçSen ki bir kanal yöneticisin
Sen ki parlak avcılarının şerifisin. Sen olmasan böyle komsept mi çıkardı ortaya
@Aserat
Zaten jüri ve halk uyuşmadı ki bir türlü. Biz William dedik onlar Matthew dedi, biz Atacan’ı birinci yaptık onlar Barış Arduç dedi. Bir tek Furkan Andıç konusunda hemfikir olabildik.Asıl zevksizlik şuan olan anket![]()
![]()
![]()
Yapacağını yaptın zaten bu saatten sonra uğraşmasan ne olacak.Gece gece beni bi düşünce aldi şuanSenin kanalla fazla uğraşmasam mı acaba
![]()