Sen okursun diye getirdik ama tesadüf işte adam sana hainlik edeceği tuttu şimdi bu var diye okumazsın asıllBen de programı okumadığım ve okumayacağım için çok da şaapamadım yaani.![]()
Sen okursun diye getirdik ama tesadüf işte adam sana hainlik edeceği tuttu şimdi bu var diye okumazsın asıllBen de programı okumadığım ve okumayacağım için çok da şaapamadım yaani.![]()
O tuhaf hint dizisini sen izlersin ancak zatenDaha belli değil, detayları bekliyorum.![]()
![]()
Programın ilgimi çekmediğini söylemiştim daha önce, kim olursa olsun okumazdım...Sen okursun diye getirdik ama tesadüf işte adam sana hainlik edeceği tuttu şimdi bu var diye okumazsın asıll![]()
![]()
![]()
Çok güzel diyorlar dizinin orijinaline, kaçırmayalım benceO tuhaf hint dizisini sen izlersin ancak zaten![]()
![]()
![]()
Keşfeden burada
Hayır fantaziyi bıraktiği zamanlar
Vol albümüne kadar Kırmızıdan başlayan süreçte Aşkın Ateşi ve Bodrum dışında sevdiğim şarkısı yokHayır fantaziyi bıraktiği zamanlar![]()
Ben hatırlıyorum senin kulağin bi ara sağirdiVol albümüne kadar Kırmızıdan başlayan süreçte Aşkın Ateşi ve Bodrum dışında sevdiğim şarkısı yok![]()
![]()
@dreamy
10 yıl sürdü sanırım Handenin sesine kapalı olalı kulaklarımBen hatırlıyorum senin kulağin bi ara sağirdi![]()
Bodrum’u sevmiyorum.Vol albümüne kadar Kırmızıdan başlayan süreçte Aşkın Ateşi ve Bodrum dışında sevdiğim şarkısı yok![]()
![]()
@dreamy
Albüm olarak sevdiğim 1 albümü bile o süreçte yok ama Aşkın Ateşi ve Bodrumu dinlemiş sevmiştim ama genel olarak bakınca Kırmızı albümünden sonra sağıtmıştı yanıBodrum’u sevmiyorum.Aslında o albümden hiç hazzetmiyorum Çöp, Uzaylı, Havaaalanı vs. hepsi birbirinin tekrarı gibi.
@Forumdash
Çöp nefret ediyorum o şarkıdan. Klibinden deBodrum’u sevmiyorum.Aslında o albümden hiç hazzetmiyorum Çöp, Uzaylı, Havaaalanı vs. hepsi birbirinin tekrarı gibi.
@Forumdash
AKRA albümü gibisi yok kariyerinde.Albüm olarak sevdiğim 1 albümü bile o süreçte yok ama Aşkın Ateşi ve Bodrumu dinlemiş sevmiştim ama genel olarak bakınca Kırmızı albümünden sonra sağıtmıştı yanı![]()
![]()
@Forumdash
Bir olurup Hande'mi gömdürtmem size 😡 @dreamy Akra, Apayrı, HHV1-2 sizinkileri döverAlbüm olarak sevdiğim 1 albümü bile o süreçte yok ama Aşkın Ateşi ve Bodrumu dinlemiş sevmiştim ama genel olarak bakınca Kırmızı albümünden sonra sağıtmıştı yanı![]()
![]()
@Forumdash
Ha evet ikisine birden sansasyonel bir klip çekmişti hatırlıyorumÇöp nefret ediyorum o şarkıdan. Klibinden deAma kerem seviyormuş 😱 Sopa ve Yasak aşk sound olarak da sözleri olarak da kaliteli sadece
Klip de güzel şimdi Kemal Doğulu cekse bile
![]()
Vol albümüne kadar boş benceAKRA albümü gibisi yok kariyerinde.![]()
Herkeste senin kafana vuruyor cnm sonra niye bu oğlan orangutan izliyor diyorlar kafa kalmıyrkıBana niye çattın şimdi anlamadım?@Çiğdem
İzledin mi bu arada Reynmen’in klibiniHerkeste senin kafana vuruyor cnm sonra niye bu oğlan orangutan izliyor diyorlar kafa kalmıyrkı![]()
![]()
@Forumdash @MasacRE