Şimdi gelir ben istemedim diye şişinir.Avatarından anla işte zevkini gece gece karabasan gibi çöküyor insanın üstüne
Şimdi gelir ben istemedim diye şişinir.Avatarından anla işte zevkini gece gece karabasan gibi çöküyor insanın üstüne
O sizin aranızda @serhattŞimdi gelir ben istemedim diye şişinir.
Ayol ben jüride olsam forumdan tv'ye atlardı programınAllahtan jüride değil yoksa her hafta hanzolarla batırırdı programı. @serhatt
Keşke benim üstüme çökse Burak @xemrexxxAvatarından anla işte zevkini gece gece karabasan gibi çöküyor insanın üstüne
yalan değilŞimdi gelir ben istemedim diye şişinir.
Kalitemizi taşıyabilecek bir ulusal kanal yok böyle gayet iyi.Ayol ben jüride olsam forumdan tv'ye atlardı programın
evet programda ben olsaydım kalitemizi taşıyacak bi kanal olmazdı haklısın @ÇiğdemKalitemizi taşıyabilecek bir ulusal kanal yok böyle gayet iyi.
Sen öyle sanabilirsin.evet programda ben olsaydım kalitemizi taşıyacak bi kanal olmazdı haklısın @Çiğdem
İbretlik olacak ne var, mükemmel bir uyum olurdu bizimkisiSonunun öyle olması iyi olurdu ibretlik @Aserat
Hanzodan bulucaksın belanıİbretlik olacak ne var, mükemmel bir uyum olurdu bizimkisi
İnş. canım Atın ölümü arpadan olsunHanzodan bulucaksın belanı
Benlik bir program değil bu. Gelecek hafta 6. bölümle final yapmalı.Okuyacak mısınız yoksa her konuda sizi rahatsız mı edeyim. @kerem @ozgur2113 @Harunnn60
@Yiğitt'in senin hakkında söylediklerine bir bak sen de. @MasacRE
Ne demek benlik değil geçen bölümü sevmiştin. 😱 Bu haftaki erkekler yüzündense @Çiğdem bomba gibi isimlerle gelecek sonraki hafta endişen olmasın.Benlik bir program değil bu. Gelecek hafta 6. bölümle final yapmalı.
Yoo, geçen bölümü de yerden yere vurmuştum.Ne demek benlik değil geçen bölümü sevmiştin. 😱 Bu haftaki erkekler yüzündense @Çiğdem bomba gibi isimlerle gelecek sonraki hafta.
Olsun sen yine de ekibimiz hatrına her hafta beğeni ve yorum atmayı ihmal etme. Erkek sevmiyorsan 10x10'un son bölümüne gel.Yoo, geçen bölümü de yerden yere vurmuştum.
Erkekler ilgimi çekmiyor.
Karşılığında?Olsun sen yine de ekibimiz hatrına her hafta beğeni ve yorum atmayı ihmal etme. Erkek sevmiyorsan 10x10'un son bölümüne gel.