Teşekkürler bir de beğeni gelirse tamam.
Geçen bölüm en az puanları ben vermiştim @xBUGRAx sayesinde parlaksız kaldımız için bu hafta saldırdık
Parlaklari napsin seni kertenkele kılıklı .ssAsıl bu hafta @xemrexxx sayesinde parlaksız kaldık buğranın bulduklarının hepsi parlaktı hepsi![]()
kertenkeleler öldürsün inş. seniParlaklari napsin seni kertenkele kılıklı .ss
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Teşekkürler.güzel bölüm olmuş emeğine sağlık
@mrt-06 @Maskeli FedaiYeni bölüm çekimleri sırasında ekibimizi eğlenirken yakaladık. İşte o özel anlar.
@Çiğdem @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt @Forumdash @mrt-06 @kerem @vadikızı @denizz19 @turkuazz @ozgur2113 @dreamy @batuhankaralar @Harunnn60 @MasacRE @mesmeso61 @HachiKo @Maskeli Fedai
3 gündür 1 programı çekmeye çalısıyoruz haliyle eğlenelim birazYeni bölüm çekimleri sırasında ekibimizi eğlenirken yakaladık. İşte o özel anlar.
@Çiğdem @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt @Forumdash @mrt-06 @kerem @vadikızı @denizz19 @turkuazz @ozgur2113 @dreamy @batuhankaralar @Harunnn60 @MasacRE @mesmeso61 @HachiKo @Maskeli Fedai
Kırmızılı teyze sensin.
Ben o beyazlıyım