Şimdi gelir ben istemedim diye şişinir.Avatarından anla işte zevkini gece gece karabasan gibi çöküyor insanın üstüne![]()
![]()
![]()
Şimdi gelir ben istemedim diye şişinir.Avatarından anla işte zevkini gece gece karabasan gibi çöküyor insanın üstüne![]()
![]()
![]()
Ayol ben jüride olsam forumdan tv'ye atlardı programınAllahtan jüride değil yoksa her hafta hanzolarla batırırdı programı.@serhatt
Keşke benim üstüme çökse BurakAvatarından anla işte zevkini gece gece karabasan gibi çöküyor insanın üstüne![]()
![]()
![]()
yalan değilŞimdi gelir ben istemedim diye şişinir.![]()
Kalitemizi taşıyabilecek bir ulusal kanal yok böyle gayet iyi.Ayol ben jüride olsam forumdan tv'ye atlardı programın![]()
evet programda ben olsaydım kalitemizi taşıyacak bi kanal olmazdı haklısınKalitemizi taşıyabilecek bir ulusal kanal yok böyle gayet iyi.![]()
Sen öyle sanabilirsin.evet programda ben olsaydım kalitemizi taşıyacak bi kanal olmazdı haklısın@Çiğdem
İbretlik olacak ne var, mükemmel bir uyum olurdu bizimkisiSonunun öyle olması iyi olurdu ibretlik@Aserat
Hanzodan bulucaksın belanıİbretlik olacak ne var, mükemmel bir uyum olurdu bizimkisi![]()
İnş. canımHanzodan bulucaksın belanı![]()
![]()
![]()
Benlik bir program değil bu. Gelecek hafta 6. bölümle final yapmalı.Okuyacak mısınız yoksa her konuda sizi rahatsız mı edeyim.@kerem @ozgur2113 @Harunnn60
@Yiğitt'in senin hakkında söylediklerine bir bak sen de.@MasacRE
Ne demek benlik değil geçen bölümü sevmiştin. 😱 Bu haftaki erkekler yüzündense @Çiğdem bomba gibi isimlerle gelecek sonraki hafta endişen olmasın.Benlik bir program değil bu. Gelecek hafta 6. bölümle final yapmalı.![]()
Yoo, geçen bölümü de yerden yere vurmuştum.Ne demek benlik değil geçen bölümü sevmiştin. 😱 Bu haftaki erkekler yüzündense @Çiğdem bomba gibi isimlerle gelecek sonraki hafta.![]()
Olsun sen yine de ekibimiz hatrına her hafta beğeni ve yorum atmayı ihmal etme.Yoo, geçen bölümü de yerden yere vurmuştum.
Erkekler ilgimi çekmiyor.![]()
Karşılığında?Olsun sen yine de ekibimiz hatrına her hafta beğeni ve yorum atmayı ihmal etme.Erkek sevmiyorsan 10x10'un son bölümüne gel.
![]()