eTV Parlak Takımı - 4. Bölüm | Yeni Sezon

Sizce hangisi daha parlak?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Ay bu ne böyle:F Parlak yorumlanıyor :A Ama bu kadroda @serhatt eksik :F

Çok güzel geyikler dönmüş :F Güldüm baya :A Ankette de kanlı canlı gördüğüm için Burak Deniz’e verdim oyu :A

Eline sağlık :A @Aserat

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Aserat
Ben Söz de oynayana Hanzo dedim benim hakkımı yeme abicim :A :A :A @Aserat @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx
Evet gördüm nu foto da Allah'tan Hanzoluk pozuydu yani:A
Abi kardeş sapıklar gelmiş .ss
Sen hangi yüzle şu lafı diyebiliyorsun yaa:F Git bear yorumla sen:A Atin şunu jurilikten @Aserat
@Forumdash abicim senin yerine gelseydi keşke Ay yapım castını yorumlardık :A :A :A @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt
Evet Ay yapım özel programı yapın @Aserat acundan feyz al:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Evet gördüm nu foto da Allah'tan Hanzoluk pozuydu yani:A

Sen hangi yüzle şu lafı diyebiliyorsun yaa:F Git bear yorumla sen:A Atin şunu jurilikten @Aserat

Evet Ay yapım özel programı yapın @Aserat acundan feyz al:A
@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat :A :A :A @Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx

Çiğdem: Gelecek hafta Emre'nin seçeceği kişilerden korkuyorum ben. :A
xBUGRAx: Uygunsuz şeylerde oynayan oyunculardan seçer durur. :A
xemrexxx: Ben de onu diyecektim, erotik filmlerden seçebilir miyim. :A
Aserat: Hayır. :A

Ay bu ne böyle:F Parlak yorumlanıyor :A Ama bu kadroda @serhatt eksik :F

Çok güzel geyikler dönmüş :F Güldüm baya :A Ankette de kanlı canlı gördüğüm için Burak Deniz’e verdim oyu :A

Eline sağlık :A @Aserat
Hayret bu sefer zorlamadan okumuşsun. 😱 Teşekkürler ama Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslısın anladık. :A
@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat :A :A :A @Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx

Çiğdem: Gelecek hafta Emre'nin seçeceği kişilerden korkuyorum ben. :A
xBUGRAx: Uygunsuz şeylerde oynayan oyunculardan seçer durur. :A
xemrexxx: Ben de onu diyecektim, erotik filmlerden seçebilir miyim. :A
Aserat: Hayır. :A
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben. :A

Hayret bu sefer zorlamadan okumuşsun. 😱 Teşekkürler ama Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslısın anladık. :A

Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben. :A
Bak zorlamana gerek olmadan okuyoruz işte :A Tekrar tekrar söylememe gerek var bence aşırı samimiydi parlak olmasa da olur samimiyeti yeter :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
  • Harika
Reactions: Çiğdem