Teşekkürler.Emeğine sağlık çok güzel bir program olmuş![]()
Teşekkürler.Emeğine sağlık çok güzel bir program olmuş![]()
@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat
@xemrexxx sana güveniyorum tatlım@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat![]()
![]()
@Aserat @Yiğitt @mrt-06 @serhatt @xBUGRAx
Çiğdem: Gelecek hafta Emre'nin seçeceği kişilerden korkuyorum ben.
xBUGRAx: Uygunsuz şeylerde oynayan oyunculardan seçer durur.
xemrexxx: Ben de onu diyecektim, erotik filmlerden seçebilir miyim.
Aserat: Hayır.![]()
Hayret bu sefer zorlamadan okumuşsun. 😱 Teşekkürler ama Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslısın anladık.
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben.@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat![]()
![]()
@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat![]()
![]()
kaliteli mal seçerim ben@xemrexxx sana güveniyorum tatlım![]()
sunucunun kafasını mikrofonla dağıtabilir miyizTeşekkürler de Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslı olduğunu anladık.
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben.![]()
Çenen değil elin çalışsın özelden at yazmıştım.sunucunun kafasını mikrofonla dağıtabilir miyiz![]()
Bak zorlamana gerek olmadan okuyoruz işteHayret bu sefer zorlamadan okumuşsun. 😱 Teşekkürler ama Burak Deniz'i canlı gördüğünü tekrar tekrar söylemene gerek yok şanslısın anladık.
Bu konuşmadan sonra senin sakince o zaman dağılıyoruz demene daha çok gülmüştüm ben.![]()
Zorlamak gibi düşünme ama diğer programdan da etiket gitmiştir oraya da bakabilirsin.Bak zorlamana gerek olmadan okuyoruz işteTekrar tekrar söylememe gerek var bence aşırı samimiydi parlak olmasa da olur samimiyeti yeter
![]()
Tam da oraya girecektim ama biri zaten yapacağım bir şeyi bana yapmamı söyleyince sinir oluyorumZorlamak gibi düşünme ama diğer programdan da etiket gitmiştir oraya da bakabilirsin.![]()
Takma söylediklerimi rahat rahat oku. Susuyorum.Tam da oraya girecektim ama biri zaten yapacağım bir şeyi bana yapmamı söyleyince sinir oluyorum![]()
Kendisi baş sapık anam@xemrexxx bize sapık diyorda şu konusmaya dikkat![]()
![]()
Kendi kaybeder canımAşkım benim gibi parlak dehasını jüriye almadığı için @Aserat a herşey müstahak![]()
Beter olsunKendi kaybeder canım![]()
Emre tosbağasını alıp seni almamak da ne bileyimBeter olsunÇok özledim seni
Arada varlığını hissettir
![]()