Haıtlramıyorumkı dün girdikten sonra sayılar kayboldu Baya bir görünüyordu bakabildime yine herzamankı gibi bakmaya çalısıcamKaç bildirim gelmiş
Aratır mıyız ayol
Bir işi de düzgün yap beHaıtlramıyorumkı dün girdikten sonra sayılar kayboldu Baya bir görünüyordu bakabildime yine herzamankı gibi bakmaya çalısıcam
Onu kaale almıyorum
Bundan önceki bölümü de oku.
Zibidi sana benzer başlama gelir gelmez
kalbini attım okurum bos zamanımda zaten @serhatt zibidi alperenini getirmiş @Forumdash @xBUGRAx @xemrexxxBundan önceki bölümü de oku.
eTV - Parlak Takımı - 9. Bölüm | Yeni Sezon
*** Önceki Bölümler Aserat: Herkese güü-nayy-dıınn! (Seda Sayan sesiyle okuyun :A) Evet günaydın dedim çünkü Fav10'u birkaç aylık uykudan uyandırmaya ve birbirinden kaliteli parlaklarla yine gözlerinize ziyafet çekmeye geliyoruz. :Z Geçirdiğimiz şu zor günleri biraz da olsa keyifli hale...fav10.net
kalbini attım okurum bos zamanımda zaten @serhatt zibidi alperenini getirmiş @Forumdash @xBUGRAx @xemrexxx
Aslında birsürü şey var yapacaklarım paylasacakalrım sizlere birikmiş vaktimiz bol nasılsaZibidi sana benzer başlama gelir gelmez
Benim seninle uğraşmaya vaktim yokAslında birsürü şey var yapacaklarım paylasacakalrım sizlere birikmiş vaktimiz bol nasılsa
Zibidi kovalamak dısında ne işin var şimdi evde onuda yapamazsınBenim seninle uğraşmaya vaktim yok
sen böyle zibidiler seviyormuydun @Forumdash abicim duymasın @serhatt mısın sen ayollAlp Navruz dedim
Evde duran kimZibidi kovalamak dısında ne işin var şimdi evde onuda yapamazsın
@eskici yle aşk yaşamaya başladık sen yokkensen böyle zibidiler seviyormuydun @Forumdash abicim duymasın @serhatt mısın sen ayoll