Haıtlramıyorumkı dün girdikten sonra sayılar kaybolduKaç bildirim gelmiş![]()
Aratır mıyız ayol
Bir işi de düzgün yap beHaıtlramıyorumkı dün girdikten sonra sayılar kaybolduBaya bir görünüyordu bakabildime yine herzamankı gibi bakmaya çalısıcam
![]()
Onu kaale almıyorum![]()
Bundan önceki bölümü de oku.
Zibidi sana benzer başlama gelir gelmez
kalbini attım okurum bos zamanımda zaten @serhatt zibidi alperenini getirmişBundan önceki bölümü de oku.
![]()
eTV - Parlak Takımı - 9. Bölüm | Yeni Sezon
*** Önceki Bölümler Aserat: Herkese güü-nayy-dıınn! (Seda Sayan sesiyle okuyun :A) Evet günaydın dedim çünkü Fav10'u birkaç aylık uykudan uyandırmaya ve birbirinden kaliteli parlaklarla yine gözlerinize ziyafet çekmeye geliyoruz. :Z Geçirdiğimiz şu zor günleri biraz da olsa keyifli hale...fav10.net
kalbini attım okurum bos zamanımda zaten @serhatt zibidi alperenini getirmiş![]()
![]()
@Forumdash @xBUGRAx @xemrexxx
Aslında birsürü şey var yapacaklarım paylasacakalrım sizlere birikmiş vaktimiz bol nasılsaZibidi sana benzer başlama gelir gelmez![]()
Benim seninle uğraşmaya vaktim yokAslında birsürü şey var yapacaklarım paylasacakalrım sizlere birikmiş vaktimiz bol nasılsa![]()
![]()
![]()
Zibidi kovalamak dısında ne işin var şimdi evde onuda yapamazsınBenim seninle uğraşmaya vaktim yok![]()
sen böyle zibidiler seviyormuydun @Forumdash abicim duymasın @serhatt mısın sen ayollAlp Navruz dedim![]()
Evde duran kimZibidi kovalamak dısında ne işin var şimdi evde onuda yapamazsın![]()