eTV Parlak Takımı - 10. Bölüm

Hangi isim daha parlak?

• Kullanılan toplam oy
    14
Keyifli bir bölüm olmuş. :A Parlaklar için saç başa kavgaya bile girer bu ekip özellikle @serhatt ve @xemrexxx atışmaları. :F

Alp’i seçeceğini tahmin etmiştim zaten de Efekan sürpriz oldu. :A İkisi de iyi ama Alp için iyi fotolar seçilmiş. :A Son seçim de fena değil. :A :A

Senin fotoğrafın da çok güzel daha önce de görmüştüm zaten. :Z @xBUGRAx

Ellerine sağlık. :bhr: @Aserat
Mersi bebeğim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Keyifli bir bölüm olmuş. :A Parlaklar için saç başa kavgaya bile girer bu ekip özellikle @serhatt ve @xemrexxx atışmaları. :F

Alp’i seçeceğini tahmin etmiştim zaten de Efekan sürpriz oldu. :A İkisi de iyi ama Alp için iyi fotolar seçilmiş. :A Son seçim de fena değil. :A :A

Teşekkür ederim canım. :bhr: Alp için çok özendim. :A Yeni keşfim tutmadı gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
YENİ BÖLÜM ÖN İZLEME!

@xemrexxx bu bölümün parlaklarını görünce stüdyoyu birbirine kattı! Yeni bölüm bu akşam 20.00'de eTV'de!

:A :A @Aserat çok güzel bir bölüm koptum gülmekten yaa

@xBUGRAx buğra maşallahh çok güzeldi foton :A yalnız rol iyiymişte kötü patron sana gitmemiş ya yüzün o kadar masum kiii :A
Efekan Can der susarım, diğer ikisi çok kötü seçimlerdi..
Fav10 üyemizi nasıl buldun? :bhr:
@Aserat sadece 1 tane mi oylayabiliyoruz?
İlki hiç iyi değil :A
Alp olunca tamam oyum belli dedim ama son foto Berk :bhr:
oyum ona gidecek galiba :A
Ve eline sağlık. Okuma işi sonraya :A
Bende düşük puan verdim diye kötü oldum, zevk sahibi olduğum için :A
Elinize sağlık aşkolarım @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx
Oyumu @xBUGRAx ten yana kullanmak istiyorum, yakışıklım benim ya maşallah tü tü tü :A
Aman dikkat et, bi bakmışsın @serhatt yatağına girmiş :F:F

Bu hafta çok eğlendim, sürtüşmeler falan çok güzeldi. Bu programı haftada 2 gün yapmaya ne dersiniz :bhr:
Tabi ki hayır deriz, ben bu tayfayla bir bölümü zor çekiyorum. Haftada bir bölüm daha yaparsak birbirimizi boğarız muhakkak. :A @xBUGRAx @xemrexxx @serhatt
Benim haberim yok bir şeyden. :A
Okuyunca yorum yaparım :A
Alp Navruz diyorum :A
Konudaki tek yakışıklı @xBUGRAx :bhr:

Konuda 75 misafir var bu arada. :A
İyi de bu ifşa sayılmaz bildiğin “düşmelik” foto yani. :bhr: :A
Parlak dediğin cocuktan daha parlaksin @xBUGRAx :A Kendinle yarişsaymişin ya:X @Dosi
Bu bölüm çok eğlenceli ve keyifli olmuş, güldürdünüz. :A @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @serhatt

Ankete dahil olsaydı oyumu Buğra'ya verirdim ama olmadığına göre Alp Navruz diyorum :A

Yorum yazmayanlardan @Çiğdem @kerem siz de bakın. :A