Hemen alamadın mı. Kast direktörü olsam hemen seni alır o role koyardım şeytan tüyü var sende.Teşekkür ederim ablacım evet bu yüzden rolü hemen alamadım.
Tabi ki hayır deriz, ben bu tayfayla bir bölümü zor çekiyorum. Haftada bir bölüm daha yaparsak birbirimizi boğarız muhakkak. @xBUGRAx @xemrexxx @serhattElinize sağlık aşkolarım @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx ♥
Oyumu @xBUGRAx ten yana kullanmak istiyorum, yakışıklım benim ya maşallah tü tü tü
Aman dikkat et, bi bakmışsın @serhatt yatağına girmiş
Bu hafta çok eğlendim, sürtüşmeler falan çok güzeldi. Bu programı haftada 2 gün yapmaya ne dersiniz
Çekimler çok zor oluyor o yüzden böyle iyi. Hem erkenden tükenmeyelim Meryem Uzerli gibi.Elinize sağlık aşkolarım @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx ♥
Oyumu @xBUGRAx ten yana kullanmak istiyorum, yakışıklım benim ya maşallah tü tü tü
Bu hafta çok eğlendim, sürtüşmeler falan çok güzeldi. Bu programı haftada 2 gün yapmaya ne dersiniz
Teşekkür ederim ablacım evet bu yüzden rolü hemen alamadım.
Okuyunca yorum yaparım@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @vadikızı @alperuz @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @eskici @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @Emre Ozansoy @MasacRE @MEnes @dreamy @RevaN @MayısKralı @The_Erinch @Maskeli Fedai
Allah'ın cahili bir google yaz da bak neymiş. Bir de boş boş vizyonluyum demez miBuna vesile oluyoruz işte fena mı.
Vizyonist mi. Kendini haklı çıkarmak için kelime falan da uydurmaya başladın.
Seneler geçti ama bu huyun değişmedi.Okuyunca yorum yaparım
Okuyunca yorum yaparım
TDK Sözlük'te aratınca bile çıkmıyor sallamadığından emin misin.Allah'ın cahili bir google yaz da bak neymiş. Bir de boş boş vizyonluyum demez mi
Elinize sağlık aşkolarım @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx ♥
Elinize sağlık aşkolarım @Aserat @Yiğitt @xemrexxx @serhatt @xBUGRAx ♥
Sallayıpta senin ağzına malzeme verir miyimTDK Sözlük'te aratınca bile çıkmıyor sallamadığından emin misin.
Ama sallamışsın ki Google'da da yok. Türkçe öğretmeninin olduğu programda yapmayalım böyle.Sallayıpta senin ağzına malzeme verir miyim
Can çıkar huy çıkmaz demişler yapacak bir şey yokSeneler geçti ama bu huyun değişmedi.
Espri yapacak durum olursa yaparız bir şeyleresprilerini bekliyorumm