Star Paramparça - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen ya

Bide Gülseren nasil kaldirdi o arabayi da hazal kurtuldu yani o celimsiz kadın parlaklarin kaldiramadığı arabayi kaldirdi 😱 😱

Aynen ya

Bide Gülseren nasil kaldirdi o arabayi da hazal kurtuldu yani o celimsiz kadın parlaklarin kaldiramadığı arabayi kaldirdi 😱 😱
Konu evladı olunca tüm gücüyle yaptı.

Hazal iyileşmiş. Ama aklı başına gelmemiş yine.

Bölümün bittiği sahne çok anlamsızdı. Pat diye bitti.
İşte pat diye bitti ama neden Cansu anasına kötü kötü baktı kadının suçu ne yani

Bu Gülseren neden böyle lo ben olacaktım o kızıl saçlı kadinin ağzını burnunu kırmıştım burnunuda eline vermistim ....

Annesine bakışları şaşkın gibiydi. Yani o sınıf arkadaşının annesinin yaptığını anladı o yüzden öyle şaşırtı. Zaten o kız neden öyle birkaç günde değişti diye merak ediyordu ya işte nedenini öğrendi.

Anladım

Ah Gülseren ne çektin be ya sende.Cihanin rolü baya az vardi bu bölüm Gülsereni alsin yanina bütün herkese ben bu kadını seviyorum dilaradan nefret ediyorum desin falan iyi olur bence

Anladım

Ah Gülseren ne çektin be ya sende.Cihanin rolü baya az vardi bu bölüm Gülsereni alsin yanina bütün herkese ben bu kadını seviyorum dilaradan nefret ediyorum desin falan iyi olur bence
Evet bu bölüm neredeyse yoktu.

Şu Keriman'ın kankası geldi baya iyi oldu.

izliyorumda geri kaldığım bölümleri tamamlamam lazım ya

erkan petekkaya ameliyat olmuş arkadaşlar o yüzden bu bölümde
az görünmüştür

banlıykene tüm bölümlere izxledim ilk bölümlerde bu ka patlamasına şaşmamalı
16.-17. bölüm gibi bozmaya başlamış senaryo

ellerindeki tüm karakterleri çok iyi kullanmışlar
@Çiğdem- cansu görünümlü hazal kesinlikle
ebru özkan çok iyi iş çıkartıyor bu kadının karşısına çok iyi bir kadın oyuncu koyulursa o diziyi kesinlikle uçurur basit biri gelirse etkisi olmaz

keriman o ka bahsedildiği ka bir karakter değilmiş ama fenomen olmaya aday kesinlikle özellikle sivri biberi reçele bandırıp yeme sahneleri çok iyi

dizinin tek eksiği sürekli cihan-gülserenin kazanması biraz da dilara ve rahmi kazanmalı yoksa daha düşer

@cookies @vadikızı @gizem ak @Forumdash @Ahmad

bu arad yeni bölüm müthiş olur fragmandaki gibi özkan yanıyorsa

bende yeni 17.bölüme geldim devam edecem valla senaryo bozulsa
ratingler düşerdi diye düşünüyorum