Amerikanın füzelerinden bahsediyorum.en yakın yerden kastın neresi![]()
Amerikanın füzelerinden bahsediyorum.en yakın yerden kastın neresi![]()
Bence rüyalarda gördüğümüz olaylar paralel evrenlere bağlantılı.en yakın yerden kastın neresi![]()
bu muydu sadece.ss boşuna up'lattım yani konuyuBence rüyalarda gördüğümüz olaylar paralel evrenlerle bağlantılı.İşte haftalardır diyeceğim teorim buydu.
![]()
Niye beğenmedin la geçen metroda katliam yapıyordum rüyamda.bu muydu sadece.ss boşuna up'lattım yani konuyu![]()
rüyana for <3 bence alakası yok paralellerleNiye beğenmedin la geçen metroda katliam yapıyordum rüyamda.Farklı kişiliklerde farklı evrenler işte.
![]()
Benim rüyalarım böyle en az Dexter'ın jeneriği kadar kötü.rüyana for <3 bence alakası yok paralellerle![]()
kötü mü? best jenerik oBenim rüyalarım böyle en az Dexter'ın jeneriği kadar kötü.Elimde makineli vardı uf be ne vurmuştum haha.
Rüyaları açıklar mısın o zaman? Bu kadar saçmalığı görmemin sebebi nedir? Bazen m#l gibi uyuyorum simsiyah rüya göremiyorum bunu da paralel evrenlere bağlanamadığım için şey işte öyle. .ss
Kötü derken o anlamda demedim neyse.kötü mü? best jenerik o
Rüya, uykunun genel ve karakteristik özelliklerinden biri olup, uykunun hızlı göz hareketi (REM) adlı evreleriyle yakından ilişkili bulunan, görsel ve işitsel algı ve duygulardır.))
gayet açık ve anlaşılır bir cümleKötü derken o anlamda demedim neyse.) 3 defa okudum anlamadım üstat ne diyor burada?
))
Ne yapayım anlamadım işte madem sen anladın açıkla işte.gayet açık ve anlaşılır bir cümle![]()
2+2=4 'ü açıkla demek gibi bir şey oldu buNe yapayım anlamadım işte madem sen anladın açıkla işte.)
Tamam ben en iyiysi kendi kendime anlamaya çalışayım.2+2=4 'ü açıkla demek gibi bir şey oldu bu![]()
kesinlikleTamam ben en iyiysi kendi kendime anlamaya çalışayım.)