Amerikanın füzelerinden bahsediyorum.en yakın yerden kastın neresi
Amerikanın füzelerinden bahsediyorum.en yakın yerden kastın neresi
Bence rüyalarda gördüğümüz olaylar paralel evrenlere bağlantılı. İşte haftalardır diyeceğim teorim buydu.en yakın yerden kastın neresi
bu muydu sadece.ss boşuna up'lattım yani konuyuBence rüyalarda gördüğümüz olaylar paralel evrenlerle bağlantılı. İşte haftalardır diyeceğim teorim buydu.
Niye beğenmedin la geçen metroda katliam yapıyordum rüyamda. Farklı kişiliklerde farklı evrenler işte.bu muydu sadece.ss boşuna up'lattım yani konuyu
rüyana for <3 bence alakası yok paralellerleNiye beğenmedin la geçen metroda katliam yapıyordum rüyamda. Farklı kişiliklerde farklı evrenler işte.
Benim rüyalarım böyle en az Dexter'ın jeneriği kadar kötü. Elimde makineli vardı uf be ne vurmuştum haha.rüyana for <3 bence alakası yok paralellerle
kötü mü? best jenerik oBenim rüyalarım böyle en az Dexter'ın jeneriği kadar kötü. Elimde makineli vardı uf be ne vurmuştum haha.
Rüyaları açıklar mısın o zaman? Bu kadar saçmalığı görmemin sebebi nedir? Bazen m#l gibi uyuyorum simsiyah rüya göremiyorum bunu da paralel evrenlere bağlanamadığım için şey işte öyle. .ss
Kötü derken o anlamda demedim neyse. ) 3 defa okudum anlamadım üstat ne diyor burada? ))kötü mü? best jenerik o
Rüya, uykunun genel ve karakteristik özelliklerinden biri olup, uykunun hızlı göz hareketi (REM) adlı evreleriyle yakından ilişkili bulunan, görsel ve işitsel algı ve duygulardır. ))
gayet açık ve anlaşılır bir cümleKötü derken o anlamda demedim neyse. ) 3 defa okudum anlamadım üstat ne diyor burada? ))
Ne yapayım anlamadım işte madem sen anladın açıkla işte. )gayet açık ve anlaşılır bir cümle
2+2=4 'ü açıkla demek gibi bir şey oldu buNe yapayım anlamadım işte madem sen anladın açıkla işte. )
Tamam ben en iyiysi kendi kendime anlamaya çalışayım. )2+2=4 'ü açıkla demek gibi bir şey oldu bu
kesinlikle bir iki defa oku anlarsınTamam ben en iyiysi kendi kendime anlamaya çalışayım. )