Paralel Evrenler

rüyana for <3 bence alakası yok paralellerle :D
Benim rüyalarım böyle en az Dexter'ın jeneriği kadar kötü. :( Elimde makineli vardı uf be ne vurmuştum haha. :F

Rüyaları açıklar mısın o zaman? Bu kadar saçmalığı görmemin sebebi nedir? Bazen m#l gibi uyuyorum simsiyah rüya göremiyorum bunu da paralel evrenlere bağlanamadığım için şey işte öyle. .ss

Benim rüyalarım böyle en az Dexter'ın jeneriği kadar kötü. :( Elimde makineli vardı uf be ne vurmuştum haha. :F

Rüyaları açıklar mısın o zaman? Bu kadar saçmalığı görmemin sebebi nedir? Bazen m#l gibi uyuyorum simsiyah rüya göremiyorum bunu da paralel evrenlere bağlanamadığım için şey işte öyle. .ss
kötü mü? best jenerik o :D
Rüya, uykunun genel ve karakteristik özelliklerinden biri olup, uykunun hızlı göz hareketi (REM) adlı evreleriyle yakından ilişkili bulunan, görsel ve işitsel algı ve duygulardır. :)))

kötü mü? best jenerik o :D
Rüya, uykunun genel ve karakteristik özelliklerinden biri olup, uykunun hızlı göz hareketi (REM) adlı evreleriyle yakından ilişkili bulunan, görsel ve işitsel algı ve duygulardır. :)))
Kötü derken o anlamda demedim neyse. :)) 3 defa okudum anlamadım üstat ne diyor burada? :)))

Kararlarımız hayatımıza etki yapar lakin bunun paralel evren ile pek alakası yok bence. Öyle bir şey olduğu bile muamma.

Aldığımız kararı almamış olsaydık ne olurdu sorusu hiç bir zaman %100 cevaplanmaz. Lakin bu düşünce filmlerde iyi ve merak uyandırıcı bir şekilde işlenebilir.

Back to the future bunun en iyi örneğidir.