Senin Aleyna almış ödülü, canlı performans yapıyor. @MasacRE-Ödül alamıyor öyle kendini tatmin etmiş bir de Edisin bu hale geliceğini biliyordum diye kendine pay çıkarıyordu @Billy Kane
Senin Aleyna almış ödülü, canlı performans yapıyor. @MasacRE-Ödül alamıyor öyle kendini tatmin etmiş bir de Edisin bu hale geliceğini biliyordum diye kendine pay çıkarıyordu @Billy Kane
Gülben verseydi ödülünü eşofmanlı Demet ne alaka.
İngilizceyi gerçekten berbat okuyor geçen yıl hastaydım bahanesi yapmıştı şuankı gürültüye ne bahane uydurucak acaba @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanatiGeldi bile.
Ödül açıklanmadı daha o vıraklayıp gitsinSenin Aleyna almış ödülü, canlı performans yapıyor. @MasacRE-
Pop kadını aldı işteİngilizceyi gerçekten berbat okuyor geçen yıl hastaydım bahanesi yapmıştı şuankı gürültüye ne bahane uydurucak acaba @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati
Neyse vıraklayıp gitsin pop kadını almasada yeter bana şimdirik
Kendine has güzel bir potpori hazırlamış kızcağız, ne güzel.İngilizceyi gerçekten berbat okuyor geçen yıl hastaydım bahanesi yapmıştı şuankı gürültüye ne bahane uydurucak acaba @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati
Neyse vıraklayıp gitsin pop kadını almasada yeter bana şimdirik
Ödül almadı o değil mi 😕😕😕Kendine has güzel bir potpori hazırlamış kızcağız, ne güzel.
Seni zaten forumdan herkes takip ediyor ondan koymadım.Benim tweetimi de koysaydın.
Seneye süpürür onlar ödülleri.
Milyonlar takip ediyor beni, 2 milyon etkileşimi geçtik. Rekora koşuyoruz maşallahSeni zaten forumdan herkes takip ediyor ondan koymadım.
Fenerbahçe'ye gönderme yapmış burada, küme hattına düştük ona laf burada. Karıştırma ortalığı.
Fenerbahçe'ye gönderme yapmış burada, küme hattına düştük ona laf burada. Karıştırma ortalığı.