Bu nasıl bi cümledirYok artık videoda öyle diyor ya, izlerseniz anlarsınız.
''Tüm benliğimle ve gerçekliğimle Aleynaağyı soyunuyorum artık''
Bu nasıl bi cümledirYok artık videoda öyle diyor ya, izlerseniz anlarsınız.
Artık pembe çocuk değil Aleynaağ'ymış. Ama içinde hep o çocuk kalacakmış bunu demek istiyorBu nasıl bi cümledir![]()
Sen de partner olursun
Bu kızın dediklerini anlamak için tercümana ihtiyaç var, sağolArtık pembe çocuk değil Aleynaağ'ymış. Ama içinde hep o çocuk kalacakmış bunu demek istiyor![]()
Yok artık videoda öyle diyor ya, izlerseniz anlarsınız.
Aaa tilki kızın lafını yazmışsın anlamamız normalmiş ozamanBu nasıl bi cümledir![]()
3-4 kere izledim tamamını gülmek için.Aaa tilki kızın lafını yazmışsın anlamamız normalmiş ozaman![]()
![]()
Zaten ben videoyu izlemedim @Yiğitt e şey demiştim bu kızın konuşmasını gerçekten tamamını dinleyen varsa videodan onada ayrı altın kelebek verilmeli![]()
![]()
![]()
Git sabır ve dayanıklılık ödülü iste ozaman3-4 kere izledim tamamını gülmek için.![]()
Abla bence bi tamamını izle gülmek istiyorsan.Git sabır ve dayanıklılık ödülü iste ozaman![]()
![]()
![]()
Aaa ben ağlamaya başladığı kısımda kapattım sonra foruma videosunu attımAbla bence bi tamamını izle gülmek istiyorsan.![]()
Bu arada hoşgeldin. Keyfin nasıl abla.Yaa türlü oyunlarla bizi elediler gelinim![]()
Bu arada hoşgeldin. Keyfin nasıl abla.![]()