Senin Aleyna almış ödülü, canlı performans yapıyor.Ödül alamıyor öyle kendini tatmin etmiş bir de Edisin bu hale geliceğini biliyordum diye kendine pay çıkarıyordu![]()
![]()
@Billy Kane
Senin Aleyna almış ödülü, canlı performans yapıyor.Ödül alamıyor öyle kendini tatmin etmiş bir de Edisin bu hale geliceğini biliyordum diye kendine pay çıkarıyordu![]()
![]()
@Billy Kane
Gülben verseydi ödülünü eşofmanlı Demet ne alaka.![]()
İngilizceyi gerçekten berbat okuyor geçen yıl hastaydım bahanesi yapmıştı şuankı gürültüye ne bahane uydurucak acabaGeldi bile.![]()
![]()
Ödül açıklanmadı daha o vıraklayıp gitsinSenin Aleyna almış ödülü, canlı performans yapıyor.@MasacRE-
Pop kadını aldı işteİngilizceyi gerçekten berbat okuyor geçen yıl hastaydım bahanesi yapmıştı şuankı gürültüye ne bahane uydurucak acaba![]()
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati
Neyse vıraklayıp gitsin pop kadını almasada yeter bana şimdirik![]()
![]()
![]()
Kendine has güzel bir potpori hazırlamış kızcağız, ne güzel.İngilizceyi gerçekten berbat okuyor geçen yıl hastaydım bahanesi yapmıştı şuankı gürültüye ne bahane uydurucak acaba![]()
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati
Neyse vıraklayıp gitsin pop kadını almasada yeter bana şimdirik![]()
![]()
![]()
Ödül almadı o değil mi 😕😕😕Kendine has güzel bir potpori hazırlamış kızcağız, ne güzel.![]()
Seni zaten forumdan herkes takip ediyor ondan koymadım.Benim tweetimi de koysaydın.![]()
Seneye süpürür onlar ödülleri.
Milyonlar takip ediyor beni, 2 milyon etkileşimi geçtik. Rekora koşuyoruz maşallahSeni zaten forumdan herkes takip ediyor ondan koymadım.![]()
Fenerbahçe'ye gönderme yapmış burada, küme hattına düştük ona laf burada. Karıştırma ortalığı.
Fenerbahçe'ye gönderme yapmış burada, küme hattına düştük ona laf burada. Karıştırma ortalığı.![]()