PANA FİLM'den Açıklama İşte Kurtlar Vadisi Pusunun Yeni Kanalı Ve Yeni Sezon Tanıtım Videosu !

ne alaka ya
ozaman fiyat indirimi falan demiodun dansöz gibi döndün herzamanki halin

dansoz lafını sana ıade edeyım once.

daha atv ıle anlasmadan once takas ve dıger butun vadıcılere aynı soruyu sordu bana benım de cevabım aynı oldu. vadı bu reytıng ve bu paraya hıc bır kanalla anlasamaz. anlastıklarına ve pazarluk uzun surdugune gore dyrum acık herkes makul cızgıye gelmıs

ben sadece vadi kimse almaz dedigini net hatirliyorum atv aldı iste
atv en çok ciro yapan kanal olabilir bu senee

Tartışmayın yine boş yere birbirinize laf atmalar falan yakışmıyor fragman hakkında yorum yapın düşünce harika fragmanda ama anlamadığım madem atv ye geçeceklerdi niye bu kanalda kalmadı

Keşke bizim komşu Muhammed amcayı çekselerdi. Vadi başlayınca bıyıkları daha yeni çıkıyodu, şimdi bir ayağı çukurda. Torun Tombalağa karıştı

Dansöz lafını sana iade ediyorum önce. Ne şimdi sen bizim vadinin hiç reyting alamayan amacı olmayan dizi olarak mı düşündüğümüzü sanıyon ? hiç güleceğim yoktu gülmekten öldüm 😀d😀d😀d
:haha: :haha: :haha:
. Vadi en yüksek reytingleri alan Tğrkiye'nin izlenen dizisidir o kadar !

- - - Ekleme - - -

Keşke bizim komşu Muhammed amcayı çekselerdi. Vadi başlayınca bıyıkları daha yeni çıkıyodu, şimdi bir ayağı çukurda. Torun Tombalağa karıştı
Tamam

ben sadece vadi kimse almaz dedigini net hatirliyorum atv aldı iste
atv en çok ciro yapan kanal olabilir bu senee

yaw bu lafın oncesı var. aynı bektası fıkrası gıbı bektasıye sormuslar neden namaz kılmıyon oda demıs kuranda namaz kilmayin yaziyor. ickiliyken namaza yaklasmayin ayetinin beltasinin anladigi bu
)))))

kreys ve kurtlarcilarda yazdiklarimdan anladigi bu. diyorumki vadiyi kimse almaz ama nasil bu fiyat bu reytingle. ozamanda dedim h vadi hem kanal kar ederse ozaman olur diye

tamam

Tartışmayın yine boş yere birbirinize laf atmalar falan yakışmıyor fragman hakkında yorum yapın düşünce harika fragmanda ama anlamadığım madem atv ye geçeceklerdi niye bu kanalda kalmadı

para para para
))) guya atv senaryoya mudehale etmisti
))))))))))

kreysle konusuyoz aga istersen araya girme araya girenlerin halini biliyorsun sanirim
))))) bide mumkunse yarim yamalak anlayarak yazma ben ne diyom sen ne diyon
)))

beyazsoy bunlar böyledir biriyle konuşursun diğerleride giriyor araya yüzsüzler işte

Bu konuda inşallah tartışma çıkmaz, çıkarsa yandınız şimdiden söyleyeyim, banlamaya kadar gidersiniz.

Yeni kanalı hayırlı olması dileğiyle.
TNT'dekinden çok daha iyi gideceğine eminim. En azından 11'le başlar ve daha sonra yükselmeye başlar.

beyazsoy revan

bu forumu kurtlarcılar fatma gülcüler diye ayirdiniz ilk basta

beyazsoy herkez seni taklit etti kurlarcı demeye basladilar

simdi senin dedigin mesajlar cam gibi aklımda fiyat indirimi dememistin ozaman

ayrica indirim yapildigina dahil bir delil yok atv diziyi almıs basmış parayı tnt gibi bir kanal deil atv reyting getirici isleri var çok daha iyi gider hükümet senaryoya el atmassa tayyip el atar gibi

ayrica mesaj yazarken düsünmek lazım sen vadinin kanalsız kalacagina bir an için bile olsa inandın biz senle çok tartısmıstık gün geldi devran döndü
))))))))))

Vadi ATV de

10 yıldır sokkakları boşaltan dizi kanalsız kalmaz bunu düşünmek mantıksız

vadinin kanalsiz kalacagini asil siz dusundunuz ufak bir haberde burayi panayira cevirfiniz okadar sevindinizki ben bile kurtlar bir kanalla anlasin yoksa cocuklara bisey olacak dedim
))))

fiyat indirimi olmasaydi hic bir kanal almazdi kim niye iki kat para verip kurtlari alsin ayni reytingi yari fiyata yapabiliyorsun. atv salak mi.niye alsin

tartışma yaratmaya gerek yok kanki ne güzel sohbet ediyoruz işte sağlıklı düşünelim please oruç başınamı vurdu anlamadım gitti D:

Beyazsoy bu konuda haklı. Kurtlar Vadisi neden atv`ye geçti? Çünki artık geçecek kanal kalmamlıştı. Eski kanalına geri döndü ucuza. Buna ne denir hepiniz bilirsiniz