Pınar Deniz 'Kırmızı Oda'ya Konuk Oluyor!

OGM bu sezon bildiğimiz bütün ünlü isimlerle işbirliği yaptı galiba,çok güzel bir transfer yapmış,konuk oyuncuları çok iyi seçiyorlar hepsi ses getirdi karakterleriyle.

Reactions: Carpe Diem
Harika bir katılım yine. Öyle ki baya katkısının olacağını düşünüyorum.

Reactions: Özgür and Aserat
Gizli gizli Kadın'ı izliyordu, eminim Yasak Elma'yı da kimsecikler anlamasın diye gizli gizli izleyip haterlığının dozunu arttırıyordur.
Çok doğru tespit.
Yasak Elma’nın müziğini sevdiğini söylemişti sanki bir ara demek diziye de bakıyor.
@Aserat
------

Videoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım.
@Özgür
Kolaya kaçıyor haksız olduğunda.
Bu durumda Zerrin Tekindor biz, Hazal Türesan da @Aserat

Reactions: kerem and Aserat
Ne zamandan beri müziği sevmek diziyi sevmek demek oluyor ne münasebet. 😱 Sedef'i o halde gördükten sonra sapıtmışsın iyice.

Videoyla cevap verdiğine göre yine haklı çıktım.
@Özgür
Ayn knk

Reactions: Özgür
Şah mat oldu resmen. Artık ne dese altından kalkamaz.
@Aserat hadi profilini Şevval Sam, Eda Ece yap bekliyoruz.

Reactions: Özgür
Reactions: kerem and Aserat
Çok sevdiğim bir isimdir Pınar Deniz, yine harika konuk.

Bu arada Hediye'nin hikayesi bitti mi? En son annesine kavuştu, kaldı öyle... @Aserat

Çok sevdiğim bir isimdir Pınar Deniz, yine harika konuk.

Bu arada Hediye'nin hikayesi bitti mi? En son annesine kavuştu, kaldı öyle... @Aserat
Ohoo çoktan bitti hatta Sezin Akbaşoğulları Uyanış: Büyük Selçuklu'ya transfer oldu.
Tam iyileşecekken bu sefer öz annesinin hizmetçisi olmaya başladı yani iyileşmeyi reddetti maalesef.

Reactions: Yiğitt
Ohoo çoktan bitti hatta Sezin Akbaşoğulları Uyanış: Büyük Selçuklu'ya transfer oldu.
Tam iyileşecekken bu sefer öz annesinin hizmetçisi olmaya başladı yani iyileşmeyi reddetti maalesef.
Ay izledim bölümleri, dediğin gibi annesine bakacağını söyledi orada bitti demek... Neyse artık hikayeler tamamlanıyor çizgide en azından.
(21. bölüme kadar geldim de biliyorsun biriktirip izliyorum)

Reactions: Aserat
Ay izledim bölümleri, dediğin gibi annesine bakacağını söyledi orada bitti demek... Neyse artık hikayeler tamamlanıyor çizgide en azından.
(21. bölüme kadar geldim de biliyorsun biriktirip izliyorum)
Zaten o bölümde bir daha gelmeyeceğim demişti.
Maalesef herkes Alya gibi, Selvi gibi iyileşemiyor.

Reactions: Yiğitt