Ozark'ın 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Bunu @Tolstoyevski açıklasın, kendisi “ZAMAN” kavramı üzerinde çok daha yetkili birisi.
Gece 2 olunca zaman kavramı bile donuyor, oysaki işi paralel evrenlere bağlayıp finalde uzaylılarla taçlandıracaktım ama nasip olmadı

1 sezonu komple ve yine 1. sezonun ilk 4 bölümünü izledim.
@Tolstoyevski diziyi 3 kere mi izledi, ne yaptı?

Evet ilk sezonu 3. kez izlemekteyim, ikinci sezonu ise 2 kez izlemiş olacağım

The Wire da çok kaliteli dizidir. Onu ve Dark'ı bırakman kanımı dondurdu Dosi hanım...

Reactions: Dosi
Ben hâlâ 2. sezonu izlemedim bu arada
Ama şimdi bu sayede direkt iki sezonu arka arkaya izleyeceğim ve önceki sezonu unutmak gibi bir sorun yaşamamış olacağım ne kadar güzel
Ben 2.sezonu hatırlamakta zorluk cekerken sen teeee 2 sene önce yayınlanmiş bölümleri nasıl hatırlayarak izleyeceksin

Reactions: MasacRE
Ben 2.sezonu hatırlamakta zorluk cekerken sen teeee 2 sene önce yayınlanmiş bölümleri nasıl hatırlayarak izleyeceksin
Evet bir de işin o tarafı var ama en azından 2. sezonu unutmamış olacağım o da bir şeydir
Siz hem 1'i hem 2'yi unuttunuz mesela

Reactions: Forumdash
Yok aman kalsın, geçen niyetlendim sadece 1 dakikasina bakip 'yok yok yeterli bu da eksik kalsın' deyip kapadım. (Utku bey şimdide donsun
)

Artık kapadim o defteri sonbahara kadar
Ozark'a mı yok yok dedin 😱

Senin yorumlarınla hafıza tazelemesi yaparım
@Dosi de ilk sezonu yorumlar filan geçiştirirz öyle
Tek başıma izleyeceğim şeyi yorumlamam, unuttuğunuz bir şeyler olursa sorarsınız onları cevaplarım 3. sezonu izlerken

Yok aman kalsın, geçen niyetlendim sadece 1 dakikasina bakip 'yok yok yeterli bu da eksik kalsın' deyip kapadım. (Utku bey şimdide donsun
)

Artık kapadim o defteri sonbahara kadar
The Wire ile Dark'dan sonra Ozark'ı izlememene kanım donmadı artık, alıştırdın bizi

Reactions: Forumdash and Dosi