Klasik Oz 5. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
HBO'nun unutulmaz dizisi Oz, FavoriForumum'da hayat buldu. Etkinlik kapsamında forum üyelerince dizinin bölümleri aynı anda izlenip, yorumlanmaya devam ediliyor...

Dizinin sekiz bölümlük beşinci sezonuyla ilgili yorumlar bu başlıktan yapılabilir...

O_70682%20%286%29.jpg

5x1

Bayaa sıkıcı bir bölümdü bence. 1-2 olay oldu ama geneli vasattı.
Ryan reyiz çakallığın kitabını yazdı yine :D
Omar White dizide güldüren tek karakter heralde, adamın her hareketi komedi :D
En sonda ki olayda kötüydü :(

5x1

Bölüm geneli sıkıcıydı birkaç sahne dışında ama sonu fenaydı. :)

Gerçekten fenaydı özellikle Schillinger'ın gelinine üzüldüm. :(

7/10

5x2

Dizi 1-2 olay dışında pek ilgi çekici değil ve bu bölümde de biraz fantastikleşti :D

Ryan'a boşuna reyiz demiyorum be adam harbi reyiz, yine halletti işini :D

Omar White ve Said'in olayı ilgi çekici gibi gözüküyor.

En sonu saçmaydı bence.
6/10

5x2

Eh işte yani aynı seviyede ilerliyor dizi. Bazı kısımları baya sıkıcıydı yine...

Said ve Omar White olayı iyi oldu. :D Omar White bir anda başrol olmaya başladı, dizideki çokça sayıdaki gerizekalılar arasında o da. :D

Gerizekalı demişken Alvarez ne yapmaya çalıştı hiçbir şey anlamadım. Öldürtecek kendini. :):)

İtalyan abiye yazık oldu, Beecher yırttı galiba o işten. Keller da geri dönüyor, dönsün bakalım. :)

7- /10

5x1, 5x2, 5x3

5x1'in sonu üzücüydü. Herkese üzüldüm. Ama çoğu kişi ölmüşken pedere bir şey olmaması saçma değil miydi?

Bir de öbür rahip var. Adamın yatağından çıkması diğerleriyle konuşması ne kadar saçma.

Said ve Omar White olayı iyi.:D Omar White'ın hareketleri konuşması süper ya.:D

Ryan'ın da işi zor. Hem Cyril'i hem de annesini korumaya çalışıyor.

Peter Schibetta'ya yarıldım ya.:D Ulan bir insan hiç mi akıllanmaz.:D

Keller da öbür cinayetten aklandı gay cinayetinden idam cezası alacak herhalde.

7.5/10

5x3

Sezonun önceki iki bölümüne göre daha iyiydi. :)

Said coştu, tam reyis bu bölümlerde. :):) Yalnız öfkesine hakim olmazsa din kardeşleri daha fazla tahammül etmeyebilir. :)

Peter Schibetta hala yaşıyormuş meğerse ve bu kez de Schillinger'ın gazabına uğradı fakat salaklık kendisindeydi.

Alvarez'in plan tutmasa da Morales ile anlaşması iyi oldu. Bu arada Morales'i de seviyorum. Bir de İtalyanların lideri son 1-2 bölümdür favorim. :D

8/10

5x3

Biraz daha iyiydi bu bölüm.

Said bayaa iyiydi yine :D Adam öyle bi reyiz ki karşısında kimse bişey yapamıyor ya :D

Küçük İtalyan'a yazık oldu, bu seferde Schillinger vurdu :D

Ryan reyizde pek bişey yoktu bu bölüm.
8/10

5x4

Normal bir bölümdü.

Aryanlar iyice zıvanadan çıktılar, İtalyanların acilen bişeyler yapmaları lazım ama büyük ihtimal Said yapacak bence.

Lan Cyril'e üzüldüm ya, adam hep Ryan'ı koruyayım derken yakalanıyo hep :(

Omar White düzeldi gibi ama beladan fazla uzak kalamaz.
7/10

5x4

Bir önceki bölüme göre düşüktü. Sezonun en yüksek puan alan iki bölümünden biri olması enteresan. :)

Said ve İtalyanlar el ele verirse Aryanlar baya tehlikeye girer. Aslında Latin ve zenci ittifakı da katılıp dörtlü koalisyon oluşturabilirler. :D

7/10

5x5

Aynı seviyede bir bölümdü.

Cyril'in sonu idam olacak heralde, inşallah Ryan reyiz bi yolunu bulurda durumu düzeltir.

Said harbi reyiz ya, adamı çıkartmaya geliyor Mcmanus, Said biraz daha kalıcam diyor :D

Schillinger iyilik meleği oldu noluyo dedim ama niyeti belliymiş :D
7/10

5x4

Bence iyi bölümdü.

Cyril'a yazık oldu ya. İnşallah bir şekilde geri döner. McManus'un O'Reillylere olan tutumu sinir bozucu.

Aryanlar herkesi karşısına aldı. İtalyanların reyisi dönünce Aryanlara bir el atar.

Omar White ne kadar istese de beladan uzak durması zor.

8/10

5x6

Aynı seviyede ilerliyor dizi.

Bölümün en iyi yanı Beecher & Schillinger düetiydi bence :D Hem şarkı hemde dansları çok iyiydi :D

Omar White'ın şarkısıda güzeldi :D
7/10

5x5

Cyril bence de idam edilecek gibi. Ryan da durumu kabullendiyse artık durum kötü.

Said harbiden müthiş bir adam. Bu sezon öfke kontrolünde sıkıntılar var.:D

7/10

5x5

Dizinin kendi ortalamasında bir bölümdü.

Schillinger az daha inandıracaktı ama bir anda öyle değişim saçma olurdu

Cyrillic ölmez umarım

7/10

5x6

Diğer bölümlerden az daha iyiydi gibi, sonları özellikle iyiydi. Augustus ilk kez hiç yoktu galiba...

Schillinger ve Beecher düeti neydi Allah aşkına, sesli güldürdü. :D

Adam mıdır nedir tam bir gerizekalı, iyi oldu. :):)

Beecher ve Schillinger ın ciddi ciddi ortak olması da ilginç bir nokta tabii. :)

8/10

5x7

Biraz daha temposu düşük bir bölümdü.

Ryan reyiz yine çakallığı gösterdi, lan adam ben çakalım diyeni bile yola getirir :D

Rebadow'un olayı sıkıcıydı :(

Robson'un kardeşlikten atılmasıda iyi oldu ona buna sataşamaz artık :D
6.5/10