Klasik Oz 5. Sezon Yorumları

Valla ben 6. sezon konusunu hemen başlatmayı düşünüyorum Pazartesi için. Eğer @Danger UA! ve @cevaa isterse iki hafta sonraya atmak benim için problem olmaz.

Bence yetiş bize ya sonunda bitecek nasıl olsa. 8 bölüm 15 günde falan izleriz. 15 günde 16 bölüm izleyebilirsin sen de? :)
Benim için sıkıntı yok ne zaman izlerseniz bende o zaman izlerim :D

5x4

Şu Robin Van Persie 'den iyice nefret etmeye başladım. Schillenger'dan bile tehlikeli

Son sahnede Müslüman adama yaptıklarından sonra iyi bir kısası haketti

Van Persie nin bu bölümlerde kel Nazi nin bile önüne geçmesi ilginç. Sonu yakındır inşallah.

8.6/10

5x4

Şu Robin Van Persie 'den iyice nefret etmeye başladım. Schillenger'dan bile tehlikeli

Son sahnede Müslüman adama yaptıklarından sonra iyi bir kısası haketti

Van Persie nin bu bölümlerde kel Nazi nin bile önüne geçmesi ilginç. Sonu yakındır inşallah.

8.6/10
Van Persie'ye değil Fernandao'ya benziyor bence. :D

Van Persie'ye değil Fernandao'ya benziyor bence. :D

Yine de saç hariç Van Persie yi daha çok andırıyor özellikle göz çevresi. :D

_ma2dN0juR3bPDmQmmnmtut0KkDZw1PLLVUqeBq_OOmlsLKBtjgBSTBkjFYXJmgMxnidVSufpjc__IuXEZsYK0Cpqn7pylQ_OtvcKHIbHcA3HfW4ZavMSnAQ=w313-h470-nc

RB3ot-1ZNkVIDBi0gBJROf_EWASrZ_8O0OUxYED659OOkBNpfeGLW77GXKMnA8DYjEyChdXF6KSU2EMB-E92MrFqoMfRueryHBzA9Yjy7Nq-N6SaRIeKCqRFyVa6pVWIC2ay_5U4EXH47lRGiSgW=w443-h332-nc

(Tabi bir Cyril - Kaijer benzerliği değil elbet. :) )

5x8

Boşuna efsanevi dizi demiyoruz! Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi karakter dizisidir. Karakterlerin her biri kendi çapında efsane. Ömer White'dan Tut Busmalis 'e, ondan Tut Peter Marry'e kadar hepsi. Her birinin hakkında ayrı bir dizi bile çekilebilir.

Vay be Agustus da öldü :( Ölümüne en fazla üzüldüğüm karakter oldu

5x8

Boşuna efsanevi dizi demiyoruz! Kim ne derse desin gelmiş geçmiş en iyi karakter dizisidir. Karakterlerin her biri kendi çapında efsane. Ömer White'dan Tut Busmalis 'e, ondan Tut Peter Marry'e kadar hepsi. Her birinin hakkında ayrı bir dizi bile çekilebilir.

Vay be Agustus da öldü :( Ölümüne en fazla üzüldüğüm karakter oldu
Bırak ya nasıl her birine ayrı dizi çekilsin, çoğunun hikayesi sıkıcı. :):)

Bırak ya nasıl her birine ayrı dizi çekilsin, çoğunun hikayesi sıkıcı. :):)

Sonuçta hangi dizide bu kadar çok efsane karakter var? O Vern ile Tobias ın dans ettiği efsane bölüm bile bir başkaydı. Bence her biri kendi çapında sağlam karakterler ve rahatlıkla ayrı bir Spin Offları çekilebilir. :)

Sonuçta hangi dizide bu kadar çok efsane karakter var? O Vern ile Tobias ın dans ettiği efsane bölüm bile bir başkaydı. Bence her biri kendi çapında sağlam karakterler ve rahatlıkla ayrı bir Spin Offları çekilebilir. :)
Game of Thrones ve Lost ilk akla gelenler. :)

Karakter zenginliği dizinin en büyük artısı ama çok fazla gereksiz karakterler de var ve onların sahneleri dizinin temposunun düşmesine neden oluyor. Karakter sayısını biraz azaltıp. Beecher - Schillinger - Said - Ryan - Cyril gibi ana karakterlerin süresini arttırsalar dizi daha iyi olurmuş. Zaman zaman yok motorcuymuş, yok şairmiş, yok rahibeymiş pek çok gereksiz karakterle uğraşmak zorunda kaldık. :)

Ayrı spin-offları çekilse bile yine yan karakter lazım olur. Çünkü kendi içlerinde de o kadar zengin hikayeler değil, az süre aldıkları için zenginmiş gibi duruyor. :):)

5. bölüm.

İlginç olmayan bir bölümdü.

Said iyice çıldırdı. Ömer'in saçma hareketlerinden gına gelmişti iyi oldu dövdüğü. Omer'den bir an önce kurtuluruz umarım.:(

Cyril ya tımarhane ya da idama gidecek. İdam gibi görünüyor. Masumiyet ölecek.:(

Memur'un ihtiyara attığı kazık ise çok kötüydü.:(

7.5/10