Klasik Oz 4. Sezon Yorumları

4x3

İlk 2 bölüme göre daha iyi gibiydi.

Ryan reyiz ne yaptın ya yakışmadı sana
İnsan sevdiğine böyle yaparmı

Beecher'de hiç yardım etmeyecekti Vern'e, olan yine kendine oldu.
8/10

4x4

İyi bir bölümdü. Yükselerek devam eder inşallah.

Beecher'in ağladığı sahnede gözlerim doldu çok fenaydı

Shirley'de öldü sonunda

Alvarez hala kaçak sezon sonuna doğru yakalanır ancak
8/10

4x3

Bence de bu bölüm daha iyiydi.

Busmalis'i yakaladılar Alvarez de yakalanır yakında.

Beecher'a yazık oldu. Çocuklarına bir şey olmaz inşallah.

8/10

4x3

İlk iki bölüme göre bence de daha iyiydi. Dexter'dan Batista reyis de girdi diziye. Girmesini beklediğim başka kişi kalmadı galiba.
@yatutarsa

Beecher için üzüldüm ya iyilik de yaramıyor Schillinger'a.

Adını unuttuğum yaşlı adamın sahneleri güzeldi.

7/10

Sakalı var mı

4x3

İyi bölümdü bence de.

David Zayas'ı dizide görmek güzel. Gelir gelmez de ilk icraat olarak Hernandez'i ortadan kaldırdı.

Beecher'a üzüldüm ben de. Schillinger yine yaptı yapacağını.

Puanım: 8/10

4x4

Önceki bölümlerden iyiydi. Fakat dizi için tamamen çok iyiydi falan diyemiyorum. Çünkü bir hikaye süper giderken diğer kısımlarda sıkıcılıktan saç baş yolabiliyorum.

Ryan'ın sahneleri çok sıkıcı gidiyor. Rahibe ve Keller ile ilgili sahneler çok sıkıcı gidiyor.

Beecher için çok üzüldüm. Yani yapılacak şey miydi bu, hem de Pokemon kartlarıyla kandırmışlar çocuğu.

McManus'un yerine gelen adam ilgi çekici gözüküyor. McManus için üzüldüm ama B birimine geçti. Hiç yoktan iyidir.

Shirley ölmeseydi ya zaten dizide kadın karakter azlığı var.

8/10

4x4

Önceki bölümle kalite olarak aynıydı. Ama bir eleştirim olacak. 4 sezondur izliyoruz 9 verdiğimiz bölümler taş çatlasın 4 bölüm. Şöyle işte bu diyebileceğimiz bölüm sayısı çok az.

Shirley de bir türlü ölememişti.
Sahneleri güzeldi ama fazla da uzatmamaları iyi oldu.

Rahibe-Keller ilişkisi harbiden baya sıkıcı. Ama Ryan ve Stanislofsky'nin telefon kapışmaları güzel.

8/10

4x5

1-2 olay olmasına rağmen biraz sıkıcı bir bölümdü.

Rebadow'un artistik haraketleri iyiydi

Ryan reyiz ne yaptı etti telefonu aldı

Beecher hemen inanmıcaktın ya boşu boşuna Keller'le arayı bozdun.
8/10

4x6

Aynı seviyede ilerliyor dizi.

Kadın gardiyanın üstünü çıkarttığı sahne iğrençti

Ryan reyiz reyizliğini gösterdi öldürdü adamı. Doktorda Ryan reyizi seviyor olabilir
8/10

4x7

Bu bölüm iyiydi işte.

Ryan reyizi kadın gardiyanla işi pişirirken görünce üzüldüm ama reyiz yine gösterdi reyizliğini, Rus'u ortadan kaldırdı

Abebisi'nin alem yaptığı sahne bayaa iyiydi, adamlar ortamı kurdular istediklerini yapıyorlar artık

Said plan yaptı Adebisiyle ortak oldu, bakalım ne yapacak
9/10

4x5

İyi bölümdü genel olarak.

Rebadow reyisin sahneleri süperdi. Fazla gaza gelip kendini öldürtmez inşallah.

Beecher'ın Keller'la arayı bozması iyi olmadı cidden. Yalnız Keller benim için hala çok güvenilir biri değil, her an bir şeyler başının altından çıkabilir gibi geliyor.

Schillinger kızı kurtardın diye seveceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun, geçti o pazar.

8/10

4x6

İyi bölümdü yine bu aralar standart gidiyor.

Rebadow başkan bir ara gerçekten tarıyor sandım.

Cyril'e bir şey olmaz umarım.

Schillinger'ın oğlu yakalanmış, iyi olmuş.

Unuttuğum bir şeyler vardır bu saatte bu kadar geldi aklıma.

Bu arada çıplaklıkta sınırı aştılar bugün. Herkesin bir yerlerini gözümüze sokmaya çalıştılar.

8/10

4x8

Son kısmı çok iyiydi. Bence 1-2 konunun dışında diğer konular ve kişiler pek ilgi çekici değil.

Ryan reyiz kadın gardiyanla mecburen işi pişiriyor artık

Adebisi Said'e güvendi ama Said ayıp etti bence. En sonda da a ha Said gitti dedim ama olan Adebisiye oldu
9/10

4x5

Güzel bölümdü. Orta düzeyde ilerliyor dizi.

Schillinger ne pislik adamsın ya. Masum çocuğu öldürdün. Beecher'ın da inanması iyi olmadı. Ama bence barışırlar yine.

Rebadow şov yaptı resmen.

8/10

4x7

İlk kısmı sıkıcıydı, sonlara doğru ise baya iyiydi.

Tam da bölümün başlarında Said iyice pasifleşti diye düşünüyordum ama Adebisi'yle bir plana girişti, o sahneler çok iyiydi.

Beecher'ın kızına ne olur bir şey olmasın ya.
Beecher'ı da eskisi kadar çok sevmiyorum aslında, büyük yanlışlar içinde ama karşısındaki Schillinger gibi bir pislik olunca ister istemez Beecher'cıyız.

8/10

Bu arada şimdi gördüm bölümün imdb puanı 9.7 imiş. Oha diyorum, yok daha neler. Hiç öyle özel bir bölüm değildi.

4x6

Bu bölüm ne kadar çok çıplaklık vardı ya.

Ryan iyi yaptı adama helal olsun.

8/10