Klasik Oz 4. Sezon Yorumları

4x3

İlk 2 bölüme göre daha iyi gibiydi.

Ryan reyiz ne yaptın ya yakışmadı sana :( İnsan sevdiğine böyle yaparmı :(

Beecher'de hiç yardım etmeyecekti Vern'e, olan yine kendine oldu.
8/10

4x4

İyi bir bölümdü. Yükselerek devam eder inşallah.

Beecher'in ağladığı sahnede gözlerim doldu çok fenaydı :(

Shirley'de öldü sonunda :D

Alvarez hala kaçak sezon sonuna doğru yakalanır ancak :D
8/10

4x3

Bence de bu bölüm daha iyiydi.

Busmalis'i yakaladılar Alvarez de yakalanır yakında.

Beecher'a yazık oldu. Çocuklarına bir şey olmaz inşallah.

8/10

4x3

İlk iki bölüme göre bence de daha iyiydi. Dexter'dan Batista reyis de girdi diziye. Girmesini beklediğim başka kişi kalmadı galiba. :D @yatutarsa

Beecher için üzüldüm ya iyilik de yaramıyor Schillinger'a. :(

Adını unuttuğum yaşlı adamın sahneleri güzeldi. :)

7/10

4x3

İyi bölümdü bence de.

David Zayas'ı dizide görmek güzel. Gelir gelmez de ilk icraat olarak Hernandez'i ortadan kaldırdı. :D

Beecher'a üzüldüm ben de. Schillinger yine yaptı yapacağını.

Puanım: 8/10

4x4

Önceki bölümlerden iyiydi. Fakat dizi için tamamen çok iyiydi falan diyemiyorum. Çünkü bir hikaye süper giderken diğer kısımlarda sıkıcılıktan saç baş yolabiliyorum. :(

Ryan'ın sahneleri çok sıkıcı gidiyor. Rahibe ve Keller ile ilgili sahneler çok sıkıcı gidiyor.

Beecher için çok üzüldüm. Yani yapılacak şey miydi bu, hem de Pokemon kartlarıyla kandırmışlar çocuğu. :(

McManus'un yerine gelen adam ilgi çekici gözüküyor. McManus için üzüldüm ama B birimine geçti. Hiç yoktan iyidir. :)

Shirley ölmeseydi ya zaten dizide kadın karakter azlığı var. :D

8/10

4x4

Önceki bölümle kalite olarak aynıydı. Ama bir eleştirim olacak. 4 sezondur izliyoruz 9 verdiğimiz bölümler taş çatlasın 4 bölüm. Şöyle işte bu diyebileceğimiz bölüm sayısı çok az.

Shirley de bir türlü ölememişti.:D Sahneleri güzeldi ama fazla da uzatmamaları iyi oldu.

Rahibe-Keller ilişkisi harbiden baya sıkıcı. Ama Ryan ve Stanislofsky'nin telefon kapışmaları güzel.:D

8/10

4x5

1-2 olay olmasına rağmen biraz sıkıcı bir bölümdü.

Rebadow'un artistik haraketleri iyiydi :D

Ryan reyiz ne yaptı etti telefonu aldı :D

Beecher hemen inanmıcaktın ya boşu boşuna Keller'le arayı bozdun.
8/10

4x6

Aynı seviyede ilerliyor dizi.

Kadın gardiyanın üstünü çıkarttığı sahne iğrençti :D

Ryan reyiz reyizliğini gösterdi öldürdü adamı. Doktorda Ryan reyizi seviyor olabilir :D
8/10

4x7

Bu bölüm iyiydi işte.

Ryan reyizi kadın gardiyanla işi pişirirken görünce üzüldüm ama reyiz yine gösterdi reyizliğini, Rus'u ortadan kaldırdı :D

Abebisi'nin alem yaptığı sahne bayaa iyiydi, adamlar ortamı kurdular istediklerini yapıyorlar artık :D

Said plan yaptı Adebisiyle ortak oldu, bakalım ne yapacak :D
9/10

4x5

İyi bölümdü genel olarak. :)

Rebadow reyisin sahneleri süperdi. Fazla gaza gelip kendini öldürtmez inşallah. :D

Beecher'ın Keller'la arayı bozması iyi olmadı cidden. Yalnız Keller benim için hala çok güvenilir biri değil, her an bir şeyler başının altından çıkabilir gibi geliyor. :)

Schillinger kızı kurtardın diye seveceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun, geçti o pazar. :(

8/10

4x6

İyi bölümdü yine bu aralar standart gidiyor. :)

Rebadow başkan bir ara gerçekten tarıyor sandım. :D

Cyril'e bir şey olmaz umarım.

Schillinger'ın oğlu yakalanmış, iyi olmuş.

Unuttuğum bir şeyler vardır bu saatte bu kadar geldi aklıma. :D

Bu arada çıplaklıkta sınırı aştılar bugün. Herkesin bir yerlerini gözümüze sokmaya çalıştılar. :):)

8/10

4x8

Son kısmı çok iyiydi. Bence 1-2 konunun dışında diğer konular ve kişiler pek ilgi çekici değil.

Ryan reyiz kadın gardiyanla mecburen işi pişiriyor artık :D

Adebisi Said'e güvendi ama Said ayıp etti bence. En sonda da a ha Said gitti dedim ama olan Adebisiye oldu :(
9/10

4x5

Güzel bölümdü. Orta düzeyde ilerliyor dizi.

Schillinger ne pislik adamsın ya. Masum çocuğu öldürdün. Beecher'ın da inanması iyi olmadı. Ama bence barışırlar yine.

Rebadow şov yaptı resmen.:D

8/10

4x7

İlk kısmı sıkıcıydı, sonlara doğru ise baya iyiydi. :)

Tam da bölümün başlarında Said iyice pasifleşti diye düşünüyordum ama Adebisi'yle bir plana girişti, o sahneler çok iyiydi. :)

Beecher'ın kızına ne olur bir şey olmasın ya. :( Beecher'ı da eskisi kadar çok sevmiyorum aslında, büyük yanlışlar içinde ama karşısındaki Schillinger gibi bir pislik olunca ister istemez Beecher'cıyız. :):)

8/10

Bu arada şimdi gördüm bölümün imdb puanı 9.7 imiş. Oha diyorum, yok daha neler. Hiç öyle özel bir bölüm değildi. :):)

4x6

Bu bölüm ne kadar çok çıplaklık vardı ya.:D

Ryan iyi yaptı adama helal olsun.:D

8/10