Üst yorumun sıvacı yorumu ama alt yorumun gerçek bakış @MasacREYoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim. Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum.
Üst yorumun sıvacı yorumu ama alt yorumun gerçek bakış @MasacREYoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim. Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum.
Tespit doğru gibi ama sıvacılık zaten hayatın ta kendisi değil mi sorarım...Üst yorumun sıvacı yorumu ama alt yorumun gerçek bakış @MasacRE
Pembe yalanlar iyidir kilo verdiğimi yada saçımın renginin yakıştığını söyleseler yalandanda olsa sevabımı kazanıyorlar @Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRETespit doğru gibi ama sıvacılık zaten hayatın ta kendisi değil mi sorarım...
Ben her daim gerçekçi bir yaklaşım sergilerim. Bizde neyse odur sözümüzü sakınmayız. Relistlik ve elitizm bunu gerektirir.Pembe yalanlar iyidir kilo verdiğimi yada saçımın renginin yakıştığını söyleseler yalandanda olsa sevabımı kazanıyorlar @Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRE
Allahın kütüğüne elit demek pembe yalanı geçiyor doğru @MasacREBen her daim gerçekçi bir yaklaşım sergilerim. Bizde neyse odur sözümüzü sakınmayız. Relistlik ve elitizm bunu gerektirir.
Yoldaşımın nasıl bir seviyede olduğunu ben biliyorum ve bunu demekte bir beis görmüyorum. Pembe membe bilmem ben bizde gerçekler konuşulmaya devam edecektir.Allahın kütüğüne elit demek pembe yalanı geçiyor doğru @MasacRE
Siyah boyayla sıvalıyorsunuz anlasılanYoldaşımın nasıl bir seviyede olduğunu ben biliyorum ve bunu demekte bir beis görmüyorum. Pembe membe bilmem ben bizde gerçekler konuşulmaya devam edecektir.
Gerçekler hangi renkteyse o şekilde yapıyoruz.Siyah boyayla sıvalıyorsunuz anlasılan
Yontulmamış kütükle eliti bir tutma @MEnes e büyük taş atıyorsun ayoll
Sanatsever dostum cevabını vermiş sana Alt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburenYoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim. Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum.
İki türlü mesaj yazmıs hem senin işine gelecek şekilde hemde benim @MEnesSanatsever dostum cevabını vermiş sana Alt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburen
Sanatsever dostum cevabını vermiş sana Alt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburen
Evet o konuda yoldaşım haklı başka birini en fazla bu kadar övebiliyorum, yapabileclerim bu kadar ama bence bu bile gayet makul yani düşününce.İki türlü mesaj yazmıs hem senin işine gelecek şekilde hemde benim @MEnes
Kütük anca bukadar övülür de çekinme ayoll @MasacRE de onu kast etmiş zatenEvet o konuda yoldaşım haklı başka birini en fazla bu kadar övebiliyorum, yapabileclerim bu kadar ama bence bu bile gayet makul yani düşününce.
Yoldaşım daha fazla övülür de benim sınırlarım bir yere kadar, yapacak bir şey yok yapı meselesi.Kütük anca bukadar övülür de çekinme ayoll @MasacRE de onu kast etmiş zaten
Az numaracı değilsin @MasacREYoldaşım daha fazla övülür de benim sınırlarım bir yere kadar, yapacak bir şey yok yapı meselesi.
HAKLISIN, ne diyim...
Hayır onu kast etmedim, uydurmaKütük anca bukadar övülür de çekinme ayoll @MasacRE de onu kast etmiş zaten
Kız sana edilen iltifatlar hep palavra olduğu için sevinmene gerekte yokPembe yalanlar iyidir kilo verdiğimi yada saçımın renginin yakıştığını söyleseler yalandanda olsa sevabımı kazanıyorlar @Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRE
Sen benden iyimi bilicen ayoll onu kast etmişsindir @MEnesHayır onu kast etmedim, uydurma
Yalanda olsa pembe olunca zararı yokKız sana edilen iltifatlar hep palavra olduğu için sevinmene gerekte yok
Kimse senin yüzünden günaha girmek istemezYalanda olsa pembe olunca zararı yok