Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

Yoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim. :A Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum. :A
Üst yorumun sıvacı yorumu ama alt yorumun gerçek bakış :A :A :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yontulmamış kütükle eliti bir tutma @MEnes e büyük taş atıyorsun ayoll :A :A :A
Yoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim. :A Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum. :A
Sanatsever dostum cevabını vermiş sana :A Alt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburen :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Çiğdem
Sanatsever dostum cevabını vermiş sana :A Alt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburen :A
İki türlü mesaj yazmıs hem senin işine gelecek şekilde hemde benim :A :A :A @MEnes
Evet o konuda yoldaşım haklı başka birini en fazla bu kadar övebiliyorum, yapabileclerim bu kadar ama bence bu bile gayet makul yani düşününce. :A

Yoldaşım daha fazla övülür de benim sınırlarım bir yere kadar, yapacak bir şey yok yapı meselesi. :A :A
Az numaracı değilsin :A :A :A @MasacRE
Serdar mnes.png

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE