olabilir şaşirmamAaa sen beni kontrol etme amaçlı burdasın birazdan uyu der @Forumdash
olabilir şaşirmamAaa sen beni kontrol etme amaçlı burdasın birazdan uyu der @Forumdash
Plazma zaten hızlı patladı hızlı söndü sonra Lcd ekranlar daha kalıcı oldu Oled almayı düşünüyor musunuzPlazma bizim dönemde de vardı ama cok kalındı LCD daha ince ve şık yoksa teknolojik olarak farkı yoklar denecek kadar az
Gene zamanında yakalamişin bacım interneti Eskiden çevirmeli ağlar vardı ve çok para yazardı ADSL de zaten 2005den sonra yayıldı daha ucuz olarak
İlk kullandığımız zaman telefon fişini takıyorduk ve telefon kullanamıyorduk üstüne inanılmaz fatura geliyordu daha sonra modemle tanımıstık evetKoyarsın sende artık bir onu fethetmedin zaten yada fake hesapların koyar senin yerine
daha ucuz yollusu nanocell düşünüyorum Oled şuan gereksiz. TVler 4K'ya0 geçince ancak alınırPlazma zaten hızlı patladı hızlı söndü sonra Lcd ekranlar daha kalıcı oldu Oled almayı düşünüyor musunuz
Hayır biz aldığımızda böyle şeyler yoktuİlk kullandığımız zaman telefon fişini takıyorduk ve telefon kullanamıyorduk üstüne inanılmaz fatura geliyordu daha sonra modemle tanımıstık evet
Harun hiç telefonu modem olarak kullanmısmı mesala
Geçen yıl 1 15 geçe yat derdi şimdi bucuğa çıkmıs neyseki @Harunnn60olabilir şaşirmam
Çünkü yeni geldiğini biliyorGeçen yıl 1 15 geçe yat derdi şimdi bucuğa çıkmıs neyseki @Harunnn60
İlk kullandığımız zaman telefon fişini takıyorduk ve telefon kullanamıyorduk üstüne inanılmaz fatura geliyordu daha sonra modemle tanımıstık evet
Harun hiç telefonu modem olarak kullanmısmı mesala
Dünyaya açiliş sesini duymalısın Çok eksiklik yasıyor bu yeni nesil dimi bacımHayır biz aldığımızda böyle şeyler yoktu
Ya birgün gerçekten rahmetli hortlarsa ozaman napacak @Harunnn60Çünkü yeni geldiğini biliyor
Sabırsızlıkla beklıyorum @Harunnn60Ya birgün gerçekten rahmetli hortlarsa ozaman napacak @Harunnn60
Dünyaya açiliş sesini duymalısın Çok eksiklik yasıyor bu yeni nesil dimi bacım
Ayy kendimi yeşilçam sahnelerinde gibi hissettim Harunun rolu belliHayır biz aldığımızda böyle şeyler yoktu
Sende bu aralar geç yatıyorsun 4_5 i buluyorÇünkü yeni geldiğini biliyor
Aman rahmetlinn eksik dimi..Ayy kendimi yeşilçam sahnelerinde gibi hissettim Harunun rolu belli
Evet dizilerimi elden cıkarıyorumSende bu aralar geç yatıyorsun 4_5 i buluyor
Gerçektenmı mahsene tıktın naptıysan forumda bile nicki çıkmıyor @ForumdashAman rahmetlinn eksik dimi..
Aynen çok pahalı taksitle mi alsak?Şuan çok pahalı vr sistemi Türkiyede. Artık 5-6 sene sonra oynarız bu oyununu. @Çiğdem
Yoo geçmişte ve şimdi yaptığım şeylerden pişman değilim ve olmayacağım...Madem utanıcaktın niye yaptın @MasacRE
Witcher oynamayı düşünüyorum ama Red Dead Redemption hiç düşünmedim. Ama şimdi benlik karakter demek siyah saç mavi göz demek sanırım... İlgimi çektiğini söylemek gerek...Red Dead Redemption 2 ve oyundaki efsanevi Arthur Morgan karakteri tam senlik, eğer oynama şansın varsa kesinlikle kaçırmamalısın büyük keyif alacağından şüphem yok ama Witcher 3 bambaşka bir seviye elbette.