Üst yorumun sıvacı yorumu ama alt yorumun gerçek bakışYoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim.Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum.
![]()
Üst yorumun sıvacı yorumu ama alt yorumun gerçek bakışYoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim.Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum.
![]()
Tespit doğru gibi ama sıvacılık zaten hayatın ta kendisi değil mi sorarım...
Pembe yalanlar iyidir kilo verdiğimi yada saçımın renginin yakıştığını söyleseler yalandanda olsa sevabımı kazanıyorlarTespit doğru gibi ama sıvacılık zaten hayatın ta kendisi değil mi sorarım...![]()
![]()
Ben her daim gerçekçi bir yaklaşım sergilerim.Pembe yalanlar iyidir kilo verdiğimi yada saçımın renginin yakıştığını söyleseler yalandanda olsa sevabımı kazanıyorlar![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRE
Allahın kütüğüne elit demek pembe yalanı geçiyor doğruBen her daim gerçekçi bir yaklaşım sergilerim.Bizde neyse odur sözümüzü sakınmayız.
Relistlik ve elitizm bunu gerektirir.
![]()
Yoldaşımın nasıl bir seviyede olduğunu ben biliyorum ve bunu demekte bir beis görmüyorum.
Siyah boyayla sıvalıyorsunuz anlasılanYoldaşımın nasıl bir seviyede olduğunu ben biliyorum ve bunu demekte bir beis görmüyorum.Pembe membe bilmem ben bizde gerçekler konuşulmaya devam edecektir.
![]()
Gerçekler hangi renkteyse o şekilde yapıyoruz.Siyah boyayla sıvalıyorsunuz anlasılan![]()
![]()
![]()
Sanatsever dostum cevabını vermiş sanaYoldaşım haklı sonuna kadar. Kendisinin bizzat elitizm savunucusu gerçek bir sanatsever olduğuna ben şahidim.Ama benim seviyemde olup olmadığına bir yorum yapmıyorum.
![]()
İki türlü mesaj yazmıs hem senin işine gelecek şekilde hemde benimSanatsever dostum cevabını vermiş sanaAlt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburen
![]()
Sanatsever dostum cevabını vermiş sanaAlt taraf evet biraz sıkıntılı ama kendisi en fazla bu kadar övebiliyor bir insanı zaten, o yüzden onu kabulleneceğiz mecburen
![]()
Evet o konuda yoldaşım haklı başka birini en fazla bu kadar övebiliyorum, yapabileclerim bu kadar ama bence bu bile gayet makul yani düşününce.
Kütük anca bukadar övülür de çekinme ayollEvet o konuda yoldaşım haklı başka birini en fazla bu kadar övebiliyorum, yapabileclerim bu kadar ama bence bu bile gayet makul yani düşününce.![]()
Yoldaşım daha fazla övülür de benim sınırlarım bir yere kadar, yapacak bir şey yok yapı meselesi.
Az numaracı değilsinYoldaşım daha fazla övülür de benim sınırlarım bir yere kadar, yapacak bir şey yok yapı meselesi.![]()
![]()
HAKLISIN, ne diyim...
Hayır onu kast etmedim, uydurma
Kız sana edilen iltifatlar hep palavra olduğu için sevinmene gerekte yokPembe yalanlar iyidir kilo verdiğimi yada saçımın renginin yakıştığını söyleseler yalandanda olsa sevabımı kazanıyorlar![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @serhatt @MasacRE
Yalanda olsa pembe olunca zararı yokKız sana edilen iltifatlar hep palavra olduğu için sevinmene gerekte yok![]()
Kimse senin yüzünden günaha girmek istemezYalanda olsa pembe olunca zararı yok![]()
![]()
![]()