Bilgisayarı sağlamlaştırmak daha akıl karı bir iş gibi geliyor banaNormalde oyun konsolları pclere göre ucuz olur bizde maşallah pcleri geçti
Ben masaüstü bilgisayar sevmiyorum ya, laptop var bende. O yüzden o dediğin şey zor oluyor bir hayli.
Bilgisayarı sağlamlaştırmak daha akıl karı bir iş gibi geliyor banaNormalde oyun konsolları pclere göre ucuz olur bizde maşallah pcleri geçti
Ben de öyleyim çünkü bizim gibi tembelci heriflerden bu beklenir, uzat ayağını bas düğmeye tak diye oyna hiç kasar mı kaldırır mı stresi olmadan.Ben masaüstü bilgisayar sevmiyorum ya, laptop var bende. O yüzden o dediğin şey zor oluyor bir hayli.Ben konsolcuyum oyun konusunda.Girme o konuya girme, egonomimiz müthiş.
Ben de öyleyim çünkü bizim gibi tembelci heriflerden bu beklenir, uzat ayağını bas düğmeye tak diye oyna hiç kasar mı kaldırır mı stresi olmadan.Ama @MEnes gibi Netflix kültüründen uzak adamlar oyun konusunda bile tembelliğe gelemiyorlar, misyonlarına ve vizyonlarına ters...
Bunu gördüm ve salmaya geldimOyun konusunda konsol bir numaradır ya, o rahatlık dururken PC falan aman diyeyim.Biz de TORKU sevdalısıyız ama bu adamlar kadar değil... Bunlar kafayı yemişler TORKU için.(İnşallah birisi buraya benim internet kullanım görsellerinden birini salmaz.)
Ben ve tembellik... Hele mevzu TORKU olunca... Dediğin gibi imkansız bir durum...Ben de öyleyim çünkü bizim gibi tembelci heriflerden bu beklenir, uzat ayağını bas düğmeye tak diye oyna hiç kasar mı kaldırır mı stresi olmadan.Ama @MEnes gibi Netflix kültüründen uzak adamlar oyun konusunda bile tembelliğe gelemiyorlar, misyonlarına ve vizyonlarına ters...
Bize Torku'cu diyenlerin yüksek hızlı internete sahip olmasının etkilerini görüyoruz, bu ne rezalettir be kardeşim...Bunu gördüm ve salmaya geldim@MEnes @Araf @Tolstoyevski @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 85928
@Sherlock malum sahne ve malum spoiler hakkında ne düşünüyorsun, kesin sen de maruz kalmışsındır spoilere.
Bu arada oyunun Netflix dizi-filmi tadına evrildiği söyleniyor LBGT unsurları yüzünden. The LBGT Of Us olmuş diyorlar. Eğer öyleyse gerçekten böylesine efsanevi bir oyunun devamının bu hallere düşmesi acı verecek...
O spoiler sahnesini açıp izledim bile, o derece beklentim düşük olduğu için benim gibi spoiler takıntısı biri için bile problem olmadı.Oyundan herhangi bir sahne izlemedim veya görmedim ama çok büyük bir spoiler yedim ama acaba sen de o spoilerdan mı bahsediyorsun, işte onu bilmediğim için detay vermeyeyim şimdiden.
LGBT unsurlarını bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla yüksek inceleme puanları bir miktar fasa fiso çıkmış, birçok oyun inceleyicisi ve yayıncının da sert eleştiriler getirdiğini gördüm oyuna o yüzden benim de beklentim düştü açıkçası. Ancak bir yandan da "gerçekten bu kadar kötü mü?" diye merak ettim ve oynamak istiyorum. Tabii fiyatını göz önüne alırsak, yakın zamanda zor gözüküyor.
Çocuklarımız bizim oynadığımız bu oyunları görüp gülecek bize bunları mı oynadınız diyeŞu ikisi arasındaki fark.. teknoloji gerçekten zirveye ulaşıyor, 2040'larda 2050'lerde resmen uçağın içinde uçağı kullanıyor oluruz herhalde VR teknolojisiyle...
https://twitter.com/x/status/1288927732940890112
Mortal KombatEkli dosyayı görüntüle 91125
Bu saatte ne oyunuyorum
Var mı fazla jetonu olan 😉 😉 😉 😉
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @bazinga @12.Adam @Maskeli Fedai @MasacRE
Abi sene kaç senin oralarda yaEkli dosyayı görüntüle 91125
Bu saatte ne oyunuyorum
Var mı fazla jetonu olan 😉 😉 😉 😉
@Sherlock @Tolstoyevski @MEnes @bazinga @12.Adam @Maskeli Fedai @MasacRE
Ne varsa eskilerde var utkucum, yaşayabilseydin anlardın :=) :=) :=) benim ilk masa üstü bilgisayarımın hafızası 1 gb dı artık sen düşün, nerelerden nerelere geldik... Ahhh @Forumdash dede burada olsaydı keşke.Abi sene kaç senin oralarda ya
Atari dönemine biz de yetiştik abi o kadar da küçük değiliz de her şeyin bir zamanı var yaNe varsa eskilerde var utkucum, yaşayabilseydin anlardın :=) :=) :=) benim ilk masa üstü bilgisayarımın hafızası 1 gb dı artık sen düşün, nerelerden nerelere geldik... Ahhh @Forumdash dede burada olsaydı keşke.
Fiber yere taşınmadığımız ya da fiber gelmediği sürece çok zor keşke olsa ama 1 dakikalık videoyu bile yarım saate yakın yüklerken net durma noktasına geliyor neredeyse.Kendi maçının yayını yapsan da 2k20 yi beklesem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?