Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

Ekli dosyayı görüntüle 79255
Ekli dosyayı görüntüle 79256
Ekli dosyayı görüntüle 79257

@bazinga @emreemreu @xdragxx @Tolstoyevski @Sherlock

Ekli dosyayı görüntüle 79258

Sorunun Cevadı Bu Efsane Oyundur☺😊

Ekli dosyayı görüntüle 79259

Zamanında az böyle olmazdı klavyenin belli tuşları... hep bir sonraki seneyi beklerdik...hey gidi günler heyyyy......😃😌😉
Benim bilgisayarla tanışmam baya geç oldu ya. Fifa 2004'tü galiba ilk bilgisayarda oynadığım. :D 99'u da merak edip bir ara kurup oynamıştım ama çok çok az olduğu için hatırlamamam çok normalmiş.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Fm yüzünden 1 aydır Fifaya ara verdim ama yeniden başlayım bu aralar :D
Adsız.png

Portekiz liginin gram çekişmesi yok Benfica tarihinin en rahat ve averajı yüksek şampiyonluğuna gidiyoruz :D ŞL'de rakip Bayern esas olay orda :A

2024 avrupa şampiyonasında Türkiye'den teklif gelince gittim. Ama hiç sarmadı şampiyona sonrası istifa ettim ben de :D
hep bir kere Türkiye yönetmeye başlardım teklif gelince.
ama sürekli aynı eleştriler gelirdi.
kendi takımının oyuncularını kayırıyor yada hem yerel takım hem ulusal takım idare edebilecek mi.
Sonra sıkılıp bırakırdım milli takımı :A :A

1.png

Mart ayında şampiyonluk kutluyor Benfica ailesi :A Ama ligde çekişme adına bir şey yok. ŞL'de Münih'e diş geçiremeden elendik. Sezon sonu daha rekabetli bir lige gitmede fayda var.

a.png

Zor da olsa Pl'yi aldık ve 2012-2013 sezonundan sonra PL'yi müzeye götürmeyi başardık. Fakat ŞL'de son 16 turunda Juventus'a totalde 3-2 elenmemiz de sezonun olumsuz yanı. City ŞL finaline kadar çıkmamış olsa büyük ihtimalle şampiyonluğu onlara verecektik.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Ya bu kadar cahilce yorumlae olur mu ya. Her işlemeli kitap niye Kuranı Kerim olsun. Yok uzaylılar Müslümanmışta, yok oyunu geçtiği yer Müslüman yer olabilirmişte, yok Valve oyunda Müslüman karakter koyacakmışta vazgeçmiş. :F :F

Hadi diyelim benziyor ama yapılan yorumlar facia :F. @Forumdash @Tolstoyevski

Screenshot_20200514_012919_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20200514_012928_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20200514_012928_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20200514_012946_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_20200514_013003_com.google.android.youtube.jpg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ya bu kadar cahilce yorumlae olur mu ya. Her işlemeli kitap niye Kuranı Kerim olsun. Yok uzaylılar Müslümanmışta, yok oyunu geçtiği yer Müslüman yer olabilirmişte, yok Valve oyunda Müslüman karakter koyacakmışta vazgeçmiş. :F :F

Hadi diyelim benziyor ama yapılan yorumlar facia :F. @Forumdash @Tolstoyevski

Ekli dosyayı görüntüle 81845
Ekli dosyayı görüntüle 81846
Ekli dosyayı görüntüle 81845Ekli dosyayı görüntüle 81846

Ekli dosyayı görüntüle 81847
Ekli dosyayı görüntüle 81848
7F6CF49B-E91E-4589-A5DE-B7F839223474.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60