İyi hadi bakalım kuşum ben de o dediğin şeyi düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor.3cu bölümde kaldıydım.Yılbaşına kadar yetişdirdim.
Ama kalbimi bırakaaam.
İyi hadi bakalım kuşum ben de o dediğin şeyi düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor.3cu bölümde kaldıydım.Yılbaşına kadar yetişdirdim.
Ama kalbimi bırakaaam.
Yeni grupları ayarlıyorum 90'lar Favori Şarkı da
1'ler ne ara bitti anlamadık güzel gidiyor.Yeni grupları ayarlıyorum 90'lar Favori Şarkı da
Son 3 gün baskılara başlarım.İyi hadi bakalım kuşum ben de o dediğin şeyi düşünüyorum aklıma bir şey gelmiyor.
Bomba olmalı, acele etmesene daha 6 gün var.Son 3 gün baskılara başlarım.
İlk 6 grup tamamlandı çıkanları son mesajlarımda belirttim , şimdi 6 grup daha geliyor , çok güzel şarkılarımız var baya zorlanıcaksınız1'ler ne ara bitti anlamadık güzel gidiyor.
Hadi bakalım bekliyoruz.İlk 6 grup tamamlandı çıkanları son mesajlarımda belirttim , şimdi 6 grup daha geliyor , çok güzel şarkılarımız var baya zorlanıcaksınız
Özellikle senin moruklar baya bir sahneye çıkacak
ne pis mesajlar yazıyorsun görümcek senin son üç gündür yazdığın mesajlardan bir fok anladıysam morcivert olayımİsminin hakkını veriyor bizi düşman sanıyor zaar.@XanTier Halbuki onu ben yarattım....
Bu mantıkla sen çok güzel bir adam olmalısın.
@dreamy gün içerisinde yorumunu bekliyorum.
dünyanın 5 te biri bizim gibi kalbi temiz insanlardan oluşsa dünya cennete dönerdi dosiYok ben direk anladım kusma ve diğerini demek istedi ama herkes SeN ve BeN gibi iyi niyetli değilki, farklı anlamışlardır
Madem anlamadın mesajıma neden gülüyorsun elticim, insan anlamadığı bir şeye neden güler?ne pis mesajlar yazıyorsun görümcek senin son üç gündür yazdığın mesajlardan bir fok anladıysam morcivert olayım
bu mantıkla sen güzel adamsın ? bu mantık hangi mantıköyle başı sonu belli olmayan bir cümle gelde anla
dünyanın 5 te biri bizim gibi kalbi temiz insanlardan oluşsa dünya cennete dönerdi dosi
bunada güldümMadem anlamadın mesajıma neden gülüyorsun elticim, insan anlamadığı bir şeye neden güler?
harika attım ama son anda temiz olmasada diye bitirdiğin için lafı geri alacaktım harikamı kıyamadım ama
Sen orada güzellik uykusuna yattım yazmışsın ya ben de ona binaen bu kadar güzellik uykusuna yata yata belli ki çok güzel bir insan olmalısın yazmıştım.bunada güldüm
harika attım ama son anda temiz olmasada diye bitirdiğin için lafı geri alacaktım harikamı kıyamadım ama
zaten içim güzel aynı dışım gibi yani aslında o uykuyada ihtiyacım yok güzelleşmek için ama yinede insan tenini dinlendirmek istiyor arada birSen orada güzellik uykusuna yattım yazmışsın ya ben de ona binaen bu kadar güzellik uykusuna yata yata belli ki çok güzel bir insan olmalısın yazmıştım.
Sen ne anlamaya yönelmiştin tam olarak?zaten içim güzel aynı dışım gibi yani aslında o uykuyada ihtiyacım yok güzelleşmek için ama yinede insan tenini dinlendirmek istiyor arada bir
bu arada sen güzel bişey demişsin nerdeyse yanlış anlayacaktım
Eline sağlık @mrt-06
hem 2 hafta ara ver hemde hala Deniz olayını aydınlatma
@xemrexxx ters köşe yaptı, ondan beklenmeyen hareketler
Neyseki kurbanı oğlum Aserat değilmiş
destere hem üstten hem alttan veriyor cümlesine sesli güldüm
Çiğdem yolda yürürken insanlrın konuşma kısmında olacakları tahmin ettim.
Vadikızı cin gözmüş vay be
söylemem çok pis şeyler aklıma geldiSen ne anlamaya yönelmiştin tam olarak?
Eltim bana pislik atmaz deyip hemen o kötü düşünceleri kış kış etmen lazımdı..söylemem çok pis şeyler aklıma geldi
dedim demesine ama yinede içime bir kurtçuk düştü işte onu kışkışlayana kadar bayağı kurtlanmış elmaya döndükEltim bana pislik atmaz deyip hemen o kötü düşünceleri kış kış etmen lazımdı..
Dur diğer tarafta sana bir şey yazacaktım.dedim demesine ama yinede içime bir kurtçuk düştü işte onu kışkışlayana kadar bayağı kurtlanmış elmaya döndük
boşver diğer tarafı burası güzel burdan çıkmayalımDur diğer tarafta sana bir şey yazacaktım.
Diğer tarafta anarşik girişimlerde bulunmuşsun yazmam gerekirdiboşver diğer tarafı burası güzel burdan çıkmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?