TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

1'ler ne ara bitti anlamadık güzel gidiyor.
İlk 6 grup tamamlandı çıkanları son mesajlarımda belirttim , şimdi 6 grup daha geliyor , çok güzel şarkılarımız var baya zorlanıcaksınız

Özellikle senin moruklar baya bir sahneye çıkacak

İsminin hakkını veriyor bizi düşman sanıyor zaar.
@XanTier Halbuki onu ben yarattım....

Bu mantıkla sen çok güzel bir adam olmalısın.

@dreamy gün içerisinde yorumunu bekliyorum.
ne pis mesajlar yazıyorsun görümcek senin son üç gündür yazdığın mesajlardan bir fok anladıysam morcivert olayım

bu mantıkla sen güzel adamsın ? bu mantık hangi mantık
öyle başı sonu belli olmayan bir cümle gelde anla

Yok ben direk anladım kusma ve diğerini demek istedi ama herkes SeN ve BeN gibi iyi niyetli değilki, farklı anlamışlardır
dünyanın 5 te biri bizim gibi kalbi temiz insanlardan oluşsa dünya cennete dönerdi dosi

Madem anlamadın mesajıma neden gülüyorsun elticim, insan anlamadığı bir şeye neden güler?

bunada güldüm

harika attım ama son anda temiz olmasada diye bitirdiğin için lafı geri alacaktım harikamı kıyamadım ama
Sen orada güzellik uykusuna yattım yazmışsın ya ben de ona binaen bu kadar güzellik uykusuna yata yata belli ki çok güzel bir insan olmalısın yazmıştım.

Sen orada güzellik uykusuna yattım yazmışsın ya ben de ona binaen bu kadar güzellik uykusuna yata yata belli ki çok güzel bir insan olmalısın yazmıştım.
zaten içim güzel aynı dışım gibi yani aslında o uykuyada ihtiyacım yok güzelleşmek için ama yinede insan tenini dinlendirmek istiyor arada bir

bu arada sen güzel bişey demişsin nerdeyse yanlış anlayacaktım

Sen ne anlamaya yönelmiştin tam olarak?

Bu vadikızı başka vadikızı ben olamam yaa