TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

İsminin hakkını veriyor bizi düşman sanıyor zaar. :A @XanTier Halbuki onu ben yarattım....

Bu mantıkla sen çok güzel bir adam olmalısın. :A

@dreamy gün içerisinde yorumunu bekliyorum. :A
ne pis mesajlar yazıyorsun görümcek senin son üç gündür yazdığın mesajlardan bir fok anladıysam morcivert olayım :)
bu mantıkla sen güzel adamsın ? bu mantık hangi mantık :) öyle başı sonu belli olmayan bir cümle gelde anla :)

Yok ben direk anladım kusma ve diğerini demek istedi ama herkes SeN ve BeN gibi iyi niyetli değilki, farklı anlamışlardır :A
dünyanın 5 te biri bizim gibi kalbi temiz insanlardan oluşsa dünya cennete dönerdi dosi :)

ne pis mesajlar yazıyorsun görümcek senin son üç gündür yazdığın mesajlardan bir fok anladıysam morcivert olayım :)
bu mantıkla sen güzel adamsın ? bu mantık hangi mantık :) öyle başı sonu belli olmayan bir cümle gelde anla :)

dünyanın 5 te biri bizim gibi kalbi temiz insanlardan oluşsa dünya cennete dönerdi dosi :)
Madem anlamadın mesajıma neden gülüyorsun elticim, insan anlamadığı bir şeye neden güler? :)

bunada güldüm :)

harika attım ama son anda temiz olmasada diye bitirdiğin için lafı geri alacaktım harikamı kıyamadım ama :)
Sen orada güzellik uykusuna yattım yazmışsın ya ben de ona binaen bu kadar güzellik uykusuna yata yata belli ki çok güzel bir insan olmalısın yazmıştım. :)

Sen orada güzellik uykusuna yattım yazmışsın ya ben de ona binaen bu kadar güzellik uykusuna yata yata belli ki çok güzel bir insan olmalısın yazmıştım. :)
zaten içim güzel aynı dışım gibi yani aslında o uykuyada ihtiyacım yok güzelleşmek için ama yinede insan tenini dinlendirmek istiyor arada bir :)
bu arada sen güzel bişey demişsin nerdeyse yanlış anlayacaktım :)

zaten içim güzel aynı dışım gibi yani aslında o uykuyada ihtiyacım yok güzelleşmek için ama yinede insan tenini dinlendirmek istiyor arada bir :)
bu arada sen güzel bişey demişsin nerdeyse yanlış anlayacaktım :)
Sen ne anlamaya yönelmiştin tam olarak? :)

Eline sağlık @mrt-06
hem 2 hafta ara ver hemde hala Deniz olayını aydınlatma :T:
@xemrexxx ters köşe yaptı, ondan beklenmeyen hareketler :A
Neyseki kurbanı oğlum Aserat değilmiş :A

destere hem üstten hem alttan veriyor cümlesine sesli güldüm :F

Çiğdem yolda yürürken insanlrın konuşma kısmında olacakları tahmin ettim.

Vadikızı cin gözmüş vay be :A

:kiki::kiki:Bu vadikızı başka vadikızı ben olamam yaa