TVen Oyun Of The Forum 4. Bölüm

Benim hikayem acıklı mı
Ben de sevinmiştim zindanda @xBUGRAx ile yalnız kalınca hiç yoktan iyidir diyordum
En azından kadın yani o da bir şeydir sonuçta
seni görür görmez hayretler içinde kalıyor buğra bunun bir sebebi olmalı mahzende ne iş çeviriyorsun uygunsuzmu yakalandın artık orası belirsiz

Temizlemek istemiş işte ama çok mesaj olunca yorulup vazgeçmiş.

Bu şirret @xemrexxx niye bakmıyor buraya.
dün profilime uzun bir göz atınca bişey farkettim bende şok oldum
( bu pompy ne kadar çok mesaj yazmış öyle sil sil bitmiyor
)

Hhahaha proflinin ilk sayfasında @xemrexxx @Harunnn60 @pompy mesajları kalmış en sevdiğin üyeler
@MasacRE- @mrt-06

5000 mesajın 4800 ü pompy e ait
eğer profilinize pompy mesaj yazıyorsa size tavsiyem kesinlikle silmeyin, zaten istesenizde silmeyi başaramazsınız
)
Benim profilim özellikle pompy istilası altında

Ama 2013 30 aralık 4 yıldır 1 mesaj bile silmedim bazen geçmişe yolculuk yapıyorum iyi oluyor

Hikayem acıklıymış @mrt-06 öyle diyor kim bilir bana neler yaptılar

bugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisi
Vikings'i de izle artık 3. bölüm de yayınlandı
Ben de konusuna bir şeyler karalayıp çıkarım

bugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisi

Oğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık
@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash

pll bitti nihayet ha şimdi millet spoiler mı veriyor napıyor umrumda değil

Oğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık
@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
o sizin hatanız kırk yıllık arkadaşınızı tanıyamıyorsanız çarpılın daha iyi

@destere nin belasını @xemrexxx veriyor zaten hertürlü hayvana benzetiyor tek başına hayvanat bahçesi gibi oldu destere
hogatha artık direk etiketleyerek hakaret ediyor seninle olan tüm bağımı kesiyorum
kendime 90-60-90 lık uygun bir kız bulacağım hogatha lanet olsun

Vikings'e başlamazsan spoilerlar yağdıracağım üstüne haberin olsun

Hhahah aa sende arkandan konuşuyoruz arkamdan konusuyorsunuz diyorsun yüzüne söyleyincede yüzüme söylediniz diyorsun senin hakkında ne şekilde konusucaz biz ayoll
@MasacRE-

Hhahah aa sende arkandan konuşuyoruz arkamdan konusuyorsunuz diyorsun yüzüne söyleyincede yüzüme söylediniz diyorsun senin hakkında ne şekilde konusucaz biz ayoll
@MasacRE-
hep öveceksin övgülere boğacaksın beni
hakkımda en ufak kötü söz söyleyenin kafasına oklava geçireceksin