Hiç bana çekmemişEn sevmediğim şey.
seni görür görmez hayretler içinde kalıyor buğra bunun bir sebebi olmalı mahzende ne iş çeviriyorsun uygunsuzmu yakalandın artık orası belirsizBenim hikayem acıklı mı Ben de sevinmiştim zindanda @xBUGRAx ile yalnız kalınca hiç yoktan iyidir diyordum En azından kadın yani o da bir şeydir sonuçta
dün profilime uzun bir göz atınca bişey farkettim bende şok oldum ( bu pompy ne kadar çok mesaj yazmış öyle sil sil bitmiyor )Temizlemek istemiş işte ama çok mesaj olunca yorulup vazgeçmiş.
Bu şirret @xemrexxx niye bakmıyor buraya.
Hhahaha proflinin ilk sayfasında @xemrexxx @Harunnn60 @pompy mesajları kalmış en sevdiğin üyeler @MasacRE- @mrt-06seni görür görmez hayretler içinde kalıyor buğra bunun bir sebebi olmalı mahzende ne iş çeviriyorsun uygunsuzmu yakalandın artık orası belirsiz
dün profilime uzun bir göz atınca bişey farkettim bende şok oldum ( bu pompy ne kadar çok mesaj yazmış öyle sil sil bitmiyor )
5000 mesajın 4800 ü pompy e ait eğer profilinize pompy mesaj yazıyorsa size tavsiyem kesinlikle silmeyin, zaten istesenizde silmeyi başaramazsınız )Hhahaha proflinin ilk sayfasında @xemrexxx @Harunnn60 @pompy mesajları kalmış en sevdiğin üyeler @MasacRE- @mrt-06
Benim profilim özellikle pompy istilası altında5000 mesajın 4800 ü pompy e ait eğer profilinize pompy mesaj yazıyorsa size tavsiyem kesinlikle silmeyin, zaten istesenizde silmeyi başaramazsınız )
Hikayem acıklıymış @mrt-06 öyle diyor kim bilir bana neler yaptılarseni görür görmez hayretler içinde kalıyor buğra bunun bir sebebi olmalı mahzende ne iş çeviriyorsun uygunsuzmu yakalandın artık orası belirsiz
dün profilime uzun bir göz atınca bişey farkettim bende şok oldum ( bu pompy ne kadar çok mesaj yazmış öyle sil sil bitmiyor )
Hikayem acıklıymış @mrt-06 öyle diyor kim bilir bana neler yaptılar
bugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisiBenim profilim özellikle pompy istilası altında
Ama 2013 30 aralık 4 yıldır 1 mesaj bile silmedim bazen geçmişe yolculuk yapıyorum iyi oluyor
Vikings'i de izle artık 3. bölüm de yayınlandı Ben de konusuna bir şeyler karalayıp çıkarımbugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisi
Yürüyen ölülerdede ağzın açık kalmıştı analiz yaptığımdaSenin analizlerin. 😱
bugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisi
Oğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık @mrt-06 @xemrexxx @ForumdashVikings'i de izle artık 3. bölüm de yayınlandı Ben de konusuna bir şeyler karalayıp çıkarım
Profil mesajlarını silmesi şüphe uyandırdı, yoksa çok uzun süreli bir gelmemezlik yapmamıştı zaten 1 gün bile olmamıştı dahaOğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
pll bitti nihayet ha şimdi millet spoiler mı veriyor napıyor umrumda değilVikings'i de izle artık 3. bölüm de yayınlandı Ben de konusuna bir şeyler karalayıp çıkarım
o sizin hatanız kırk yıllık arkadaşınızı tanıyamıyorsanız çarpılın daha iyiOğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
hogatha artık direk etiketleyerek hakaret ediyor seninle olan tüm bağımı kesiyorum kendime 90-60-90 lık uygun bir kız bulacağım hogatha lanet olsun
Vikings'e başlamazsan spoilerlar yağdıracağım üstüne haberin olsunpll bitti nihayet ha şimdi millet spoiler mı veriyor napıyor umrumda değil
o sizin hatanız kırk yıllık arkadaşınızı tanıyamıyorsanız çarpılın daha iyi
hogatha artık direk etiketleyerek hakaret ediyor seninle olan tüm bağımı kesiyorum kendime 90-60-90 lık uygun bir kız bulacağım hogatha lanet olsun
orda spoiler yeme ihtimalim çok zayıf ragnar öldü benim kraliçem aslaug da öldü onun dışında orda beni şok edebilecek hiçbişey kalmadıVikings'e başlamazsan spoilerlar yağdıracağım üstüne haberin olsun
Hhahah aa sende arkandan konuşuyoruz arkamdan konusuyorsunuz diyorsun yüzüne söyleyincede yüzüme söylediniz diyorsun senin hakkında ne şekilde konusucaz biz ayollpll bitti nihayet ha şimdi millet spoiler mı veriyor napıyor umrumda değil
o sizin hatanız kırk yıllık arkadaşınızı tanıyamıyorsanız çarpılın daha iyi
hep öveceksin övgülere boğacaksın beni hakkımda en ufak kötü söz söyleyenin kafasına oklava geçireceksinHhahah aa sende arkandan konuşuyoruz arkamdan konusuyorsunuz diyorsun yüzüne söyleyincede yüzüme söylediniz diyorsun senin hakkında ne şekilde konusucaz biz ayoll
@MasacRE-