TVen Oyun Of The Forum 4. Bölüm

Benim hikayem acıklı mı :( Ben de sevinmiştim zindanda @xBUGRAx ile yalnız kalınca hiç yoktan iyidir diyordum :A En azından kadın yani o da bir şeydir sonuçta :A
seni görür görmez hayretler içinde kalıyor buğra bunun bir sebebi olmalı mahzende ne iş çeviriyorsun uygunsuzmu yakalandın artık orası belirsiz :)

profil mesajlarınıda silince gerçekten çıldırdı Harun gibi kendini dağa bayıra vurdu sandım XanTierde kaçmıştı bu oğlanlara bir şey oluyor :A :A :A @xemrexxx Kaçsa keşke onun niye aklına gelmiyor gitmek :A :A :A @destere
Temizlemek istemiş işte ama çok mesaj olunca yorulup vazgeçmiş. :A

Bu şirret @xemrexxx niye bakmıyor buraya. :A
dün profilime uzun bir göz atınca bişey farkettim bende şok oldum :) ( bu pompy ne kadar çok mesaj yazmış öyle sil sil bitmiyor:) )

seni görür görmez hayretler içinde kalıyor buğra bunun bir sebebi olmalı mahzende ne iş çeviriyorsun uygunsuzmu yakalandın artık orası belirsiz :)

dün profilime uzun bir göz atınca bişey farkettim bende şok oldum :) ( bu pompy ne kadar çok mesaj yazmış öyle sil sil bitmiyor:) )
Hhahaha proflinin ilk sayfasında @xemrexxx @Harunnn60 @pompy mesajları kalmış en sevdiğin üyeler :A :A :A @MasacRE- @mrt-06

5000 mesajın 4800 ü pompy e ait :) eğer profilinize pompy mesaj yazıyorsa size tavsiyem kesinlikle silmeyin, zaten istesenizde silmeyi başaramazsınız :))
Benim profilim özellikle pompy istilası altında :F :F :F

Ama 2013 30 aralık 4 yıldır 1 mesaj bile silmedim bazen geçmişe yolculuk yapıyorum iyi oluyor :A :A :A

Hikayem acıklıymış @mrt-06 öyle diyor kim bilir bana neler yaptılar :T

bugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisi :)
Vikings'i de izle artık 3. bölüm de yayınlandı :A Ben de konusuna bir şeyler karalayıp çıkarım :D

bugün forum tökezlemeye başladı yine otomatikman forumdan atıldım sayfalar açılmıyor tam işkenceye döndü ben gidip kalan pll bölümlerini izleyeyim en iyisi :)

Vikings'i de izle artık 3. bölüm de yayınlandı :A Ben de konusuna bir şeyler karalayıp çıkarım :D
Oğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık :F :F :F @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash

Profil mesajlarını silmesi şüphe uyandırdı, yoksa çok uzun süreli bir gelmemezlik yapmamıştı zaten 1 gün bile olmamıştı daha :A
Biz oğlanı yokluğunda özLem mesajları yazdık gelince hoş geldin mesajları acımadan silmiş buna değer vermeyi azaltalım bence :A :A :A @destere @mrt-06

pll bitti nihayet ha şimdi millet spoiler mı veriyor napıyor umrumda değil :)

Oğlan net sıkıntısından giremiyormuş foruma bizde çıldırdı kaçtı diye forumu ayağa kaldırdık :F :F :F @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash
o sizin hatanız kırk yıllık arkadaşınızı tanıyamıyorsanız çarpılın daha iyi :)

@destere nin belasını @xemrexxx veriyor zaten hertürlü hayvana benzetiyor tek başına hayvanat bahçesi gibi oldu destere :F :F :F
hogatha artık direk etiketleyerek hakaret ediyor seninle olan tüm bağımı kesiyorum:) kendime 90-60-90 lık uygun bir kız bulacağım hogatha lanet olsun :)

hogatha artık direk etiketleyerek hakaret ediyor seninle olan tüm bağımı kesiyorum:) kendime 90-60-90 lık uygun bir kız bulacağım hogatha lanet olsun :)
Vikings'e başlamazsan spoilerlar yağdıracağım üstüne haberin olsun :A

Hhahah aa sende arkandan konuşuyoruz arkamdan konusuyorsunuz diyorsun yüzüne söyleyincede yüzüme söylediniz diyorsun senin hakkında ne şekilde konusucaz biz ayoll
:F :F :F @MasacRE-