TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Evet sadece benimkini GoT'tan almıştım.
Yarın değiştireyim o zaman kral gay değil. .ss

Dizinin Kralı bile Gay valla bu dizide her şey mümkün.

Büyük Skandal valla. Gay karaktere kadınlardan oluşan harem kurmak. Fena bilinçsizlik
@MasacRE- bilir o karakteri.
@XanTier
Kendini Loras mı yapmış
Kan çekiyor işte her gün parlak konuları açmaktan bulmuş kendine burada da bir eşcinsel kötü admin
@Çiğdem-

Dizide Kral bile değildi Demir Taht ile ilgisi yok sırf parlak diye seçmiş. Gönlünde ki kral bu demek ki.
O zaman gerçekte olması gereken karakteri koyalım buraya

@mrt-06 al kendini bu yap gerçek bir kral hem de en az senin kadar kötü bir kral

@mrt-06 al kendini bu yap gerçek bir kral hem de en az senin kadar kötü bir kral

Tahta geçen hiç bir kral iyi yada yakışıklı değil zaten. Robert şişman, Stanis yaşlı, Joffrey kötü, Tommen çocuktu zaten. Cercie ve Dany kadın. En iyisi Robert bence o olsun.

Dizinin Kralı bile Gay valla bu dizide her şey mümkün.

Büyük Skandal valla. Gay karaktere kadınlardan oluşan harem kurmak. Fena bilinçsizlik
@MasacRE- bilir o karakteri.
@XanTier
Kendini Loras mı yapmış
Kan çekiyor işte her gün parlak konuları açmaktan bulmuş kendine burada da bir eşcinsel kötü admin
@Çiğdem-
Parlak tayfasının başkanı ablası sonucta @mrt-06 ayak uydurmaya çalısıyor
Ne biliyim ya Game Of Thrones yazdım baktım en parlağı bu, kendime seçtim.
Kan çekiyormuş diyor birde sinsi.

Ama gerçekten oğlan yakışıklı yani diğerleri ücube gibiydi kendime layık görmedim.

Ama gerçekten oğlan yakışıklı yani diğerleri ücube gibiydi kendime layık görmedim.
yabancılardan genelde seksi görünenler şey çıkıyor ben kendim tecrübe sahibiyim kimi sevsem şey çıkıyor
@MasacRE-

Al birbirlerini traşlıyorlar. Renly'de @Thequeer olsun takılın siz bence. Tras işini seviyorsun sen zaten

Bu da gaye benziyor. .ss @sokak sanati

Ekli dosyayı görüntüle 57788 Ekli dosyayı görüntüle 57790

Al birbirlerini traşlıyorlar. Renly'de @Thequeer olsun takılın siz bence. Tras işini seviyorsun sen zaten
Bu sahneyi hatırlıyorum birkaç bölüm izlemiştim çünkü hatta sen bana özenip diziye başlamıştın hatırlıyor musun

Yok bu sadist olan. Şiddetten zevk alıyor. Bildiğin kötü. Bu adamı seven yok seyirciler arasında.
Kadına mızrak yay gibi şeyler sokarak zevk aldığını gördük bunun.

Bu sahneyi hatırlıyorum birkaç bölüm izlemiştim çünkü hatta sen bana özenip diziye başlamıştın hatırlıyor musun

Hayır hatırlamıyorum öyle bir şey yok. Ben geç başladım ama seninle alakası yoktur bence

yabancılardan genelde seksi görünenler şey çıkıyor ben kendim tecrübe sahibiyim kimi sevsem şey çıkıyor
@MasacRE-
Jensen de çıkarsa artık intihar edersin ablacım. 😱

Oha tamam bu olur o zaman. İstediğim ruh bu.

Hayır eminim ben başladıktan sonra başlamıştın seni etiketliyordum, ilk sezon yorumlarına bakabilirsin.

Joffrey mi olacaksın.😱

hahah aa neyseki o sağlam çıktı

ama diğerleri gibi kız gibi görünmüyor jensen seksi ama bir erkeksi sert bir görüntüsüde var dağ gibi adam

Bu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acaba
Yok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı

Joffrey mi olacaksın.😱

#124. Mesajdakini diyorum işte onun adı neyse.

Joffrey'i beğenmiş demek tam kendine layık birini seçtin tebrik ediyorum kötü admin