- Reaksiyon puanı
- 29,987
- Puanı
- 1,059
Evet sadece benimkini GoT'tan almıştım.Yarın değiştireyim o zaman kral gay değil. .ss
Kendini Loras mı yapmış
Evet sadece benimkini GoT'tan almıştım.Yarın değiştireyim o zaman kral gay değil. .ss
Kendini Loras mı yapmış
Kendini Loras mı yapmışKan çekiyor işte her gün parlak konuları açmaktan bulmuş kendine burada da bir eşcinsel kötü admin@Çiğdem-
O zaman gerçekte olması gereken karakteri koyalım burayaDizide Kral bile değildi Demir Taht ile ilgisi yok sırf parlak diye seçmiş. Gönlünde ki kral bu demek ki.
O zaman gerçekte olması gereken karakteri koyalım buraya
@mrt-06 al kendini bu yap gerçek bir kral hem de en az senin kadar kötü bir kral
Dany ile Stannis sayılmaz zaten ya onlar tahta geçmedi kiTahta geçen hiç bir kral iyi yada yakışıklı değil zaten. Robert şişman, Stanis yaşlı, Joffrey kötü, Tommen çocuktu zaten. Cercie ve Dany kadın. En iyisi Robert bence o olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 57787
Kendini Loras mı yapmışKan çekiyor işte her gün parlak konuları açmaktan bulmuş kendine burada da bir eşcinsel kötü admin@Çiğdem-
Ne biliyim ya Game Of Thrones yazdım baktım en parlağı bu, kendime seçtim.
Dany ile Stannis sayılmaz zaten ya onlar tahta geçmedi kiGeriye kalanlardan da ya Joffrey ya Robert olsun işte seçim @mrt-06 nın
yabancılardan genelde seksi görünenler şey çıkıyor ben kendim tecrübe sahibiyim kimi sevsem şey çıkıyorNe biliyim ya Game Of Thrones yazdım baktım en parlağı bu, kendime seçtim.Kan çekiyormuş diyor birde sinsi.
Ama gerçekten oğlan yakışıklı yani diğerleri ücube gibiydi kendime layık görmedim.
Ne biliyim ya Game Of Thrones yazdım baktım en parlağı bu, kendime seçtim.Kan çekiyormuş diyor birde sinsi.
Ama gerçekten oğlan yakışıklı yani diğerleri ücube gibiydi kendime layık görmedim.
Bu da gaye benziyor. .ss @sokak sanatiO zaman gerçekte olması gereken karakteri koyalım buraya
@mrt-06 al kendini bu yap gerçek bir kral hem de en az senin kadar kötü bir kral
Bu sahneyi hatırlıyorum birkaç bölüm izlemiştim çünkü hatta sen bana özenip diziye başlamıştın hatırlıyor musunEkli dosyayı görüntüle 57788 Ekli dosyayı görüntüle 57790
Al birbirlerini traşlıyorlar. Renly'de @Thequeer olsun takılın siz bence. Tras işini seviyorsun sen zaten
Bu da gaye benziyor. .ss @sokak sanati
Bu da gaye benziyor. .ss @sokak sanati
Bu sahneyi hatırlıyorum birkaç bölüm izlemiştim çünkü hatta sen bana özenip diziye başlamıştın hatırlıyor musun
Jensen de çıkarsa artık intihar edersin ablacım. 😱yabancılardan genelde seksi görünenler şey çıkıyor ben kendim tecrübe sahibiyim kimi sevsem şey çıkıyor@MasacRE-
Oha tamam bu olur o zaman. İstediğim ruh bu.Yok bu sadist olan. Şiddetten zevk alıyor. Bildiğin kötü. Bu adamı seven yok seyirciler arasında.Kadına mızrak yay gibi şeyler sokarak zevk aldığını gördük bunun.
Hayır hatırlamıyorum öyle bir şey yok. Ben geç başladım ama seninle alakası yoktur bence
hahah aa neyseki o sağlam çıktıJensen de çıkarsa artık intihar edersin ablacım. 😱
Oğlu mu oldu. 😱hahah aa neyseki o sağlam çıktı
ama diğerleri gibi kız gibi görünmüyor jensen seksi ama bir erkeksi sert bir görüntüsüde var dağ gibi adam
Jensen de çıkarsa artık intihar edersin ablacım. 😱
Oha tamam bu olur o zaman. İstediğim ruh bu.
Hayır eminim ben başladıktan sonra başlamıştın seni etiketliyordum, ilk sezon yorumlarına bakabilirsin.
#124. Mesajdakini diyorum işte onun adı neyse.Joffrey mi olacaksın.😱
Bu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acabahahah aa neyseki o sağlam çıktı
ama diğerleri gibi kız gibi görünmüyor jensen seksi ama bir erkeksi sert bir görüntüsüde var dağ gibi adam
Joffrey mi olacaksın.😱
#124. Mesajdakini diyorum işte onun adı neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?