TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Evet sadece benimkini GoT'tan almıştım. :F Yarın değiştireyim o zaman kral gay değil. .ss

Dizinin Kralı bile Gay valla bu dizide her şey mümkün.:A

Büyük Skandal valla. Gay karaktere kadınlardan oluşan harem kurmak. Fena bilinçsizlik:A @MasacRE- bilir o karakteri.:A @XanTier
Kendini Loras mı yapmış :F Kan çekiyor işte her gün parlak konuları açmaktan bulmuş kendine burada da bir eşcinsel kötü admin :A @Çiğdem-

Dizide Kral bile değildi Demir Taht ile ilgisi yok sırf parlak diye seçmiş. Gönlünde ki kral bu demek ki.:A
O zaman gerçekte olması gereken karakteri koyalım buraya :A
@mrt-06 al kendini bu yap gerçek bir kral hem de en az senin kadar kötü bir kral :A
306

@mrt-06 al kendini bu yap gerçek bir kral hem de en az senin kadar kötü bir kral :A
306

Tahta geçen hiç bir kral iyi yada yakışıklı değil zaten. Robert şişman, Stanis yaşlı, Joffrey kötü, Tommen çocuktu zaten. Cercie ve Dany kadın. En iyisi Robert bence o olsun.:A

indir.jpeg

Dizinin Kralı bile Gay valla bu dizide her şey mümkün.:A

Büyük Skandal valla. Gay karaktere kadınlardan oluşan harem kurmak. Fena bilinçsizlik:A @MasacRE- bilir o karakteri.:A @XanTier
Kendini Loras mı yapmış :F Kan çekiyor işte her gün parlak konuları açmaktan bulmuş kendine burada da bir eşcinsel kötü admin :A @Çiğdem-
Parlak tayfasının başkanı ablası sonucta @mrt-06 ayak uydurmaya çalısıyor :bhr::bhr::bhr:
Ne biliyim ya Game Of Thrones yazdım baktım en parlağı bu, kendime seçtim. :F Kan çekiyormuş diyor birde sinsi. :A

Ama gerçekten oğlan yakışıklı yani diğerleri ücube gibiydi kendime layık görmedim. :A

Ne biliyim ya Game Of Thrones yazdım baktım en parlağı bu, kendime seçtim. :F Kan çekiyormuş diyor birde sinsi. :A

Ama gerçekten oğlan yakışıklı yani diğerleri ücube gibiydi kendime layık görmedim. :A
yabancılardan genelde seksi görünenler şey çıkıyor ben kendim tecrübe sahibiyim kimi sevsem şey çıkıyor :F :F :F @MasacRE-

game-of-thrones-loras-and-rynlee.jpg
images.jpeg

Al birbirlerini traşlıyorlar. Renly'de @Thequeer olsun takılın siz bence. Tras işini seviyorsun sen zaten:A

306
Bu da gaye benziyor. .ss @sokak sanati

Ekli dosyayı görüntüle 57788 Ekli dosyayı görüntüle 57790

Al birbirlerini traşlıyorlar. Renly'de @Thequeer olsun takılın siz bence. Tras işini seviyorsun sen zaten:A
Bu sahneyi hatırlıyorum birkaç bölüm izlemiştim çünkü hatta sen bana özenip diziye başlamıştın hatırlıyor musun :A

Yok bu sadist olan. Şiddetten zevk alıyor. Bildiğin kötü. Bu adamı seven yok seyirciler arasında.:A Kadına mızrak yay gibi şeyler sokarak zevk aldığını gördük bunun.:A

Bu sahneyi hatırlıyorum birkaç bölüm izlemiştim çünkü hatta sen bana özenip diziye başlamıştın hatırlıyor musun :A

Hayır hatırlamıyorum öyle bir şey yok. Ben geç başladım ama seninle alakası yoktur bence:A

yabancılardan genelde seksi görünenler şey çıkıyor ben kendim tecrübe sahibiyim kimi sevsem şey çıkıyor :F :F :F @MasacRE-
Jensen de çıkarsa artık intihar edersin ablacım. 😱

Yok bu sadist olan. Şiddetten zevk alıyor. Bildiğin kötü. Bu adamı seven yok seyirciler arasında.:A Kadına mızrak yay gibi şeyler sokarak zevk aldığını gördük bunun.:A

Hayır hatırlamıyorum öyle bir şey yok. Ben geç başladım ama seninle alakası yoktur bence:A
Oha tamam bu olur o zaman. İstediğim ruh bu. :F

Hayır eminim ben başladıktan sonra başlamıştın seni etiketliyordum, ilk sezon yorumlarına bakabilirsin. :A

hahah aa neyseki o sağlam çıktı :A :A :A

ama diğerleri gibi kız gibi görünmüyor jensen seksi ama bir erkeksi sert bir görüntüsüde var dağ gibi adam :bhr::bhr::bhr:
Jensen-Ackles-His-Twin-Instagram-Picture-January-2017.jpg
Bu fotodan gay olmadığını nasıl anladın acaba :A Yok mu sevgilisiyle veya karısıyla her neyse bir fotoğrafı :A
Joffrey mi olacaksın.😱

#124. Mesajdakini diyorum işte onun adı neyse. :A

Joffrey'i beğenmiş demek tam kendine layık birini seçtin tebrik ediyorum kötü admin :A