TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Evet tam konudaki fotoğraftaki kadın aman adamın aynısı cidden, nerden de bulup çıkarırsın zaten ya çizgi filmden ya yeşilçamdan benzer bir şey çıkarıyorsun.
hahha aa kafamda canlanıyor hemen ayoll benzer birşeyler varsa hafıza haritamda hemen parlıyor

senin senaryondanda spoi vermiş oldu artık başka sahne yazman gerekecek benzerlik olursa çıtlatırım

Benden bahsettiğin inek tiplemesiyle fotodaki adam pek uyuşmamış yalnız
Gottaki Tyron betimlediğin karaktere daha uygun bir tip ya da Stranger Thingsdeki Jonathan

İlk bölümden daha az hareketli olmuş ancak az diyaloglu çok hikayeli senaryoya yönelmeni tercih ederdm. Bir de eşcinsel kısımları sevemedim, o adamın tipi ne öyle. Eline sağlık.
@mrt-06

hahha aa kafamda canlanıyor hemen ayoll benzer birşeyler varsa hafıza haritamda hemen parlıyor

senin senaryondanda spoi vermiş oldu artık başka sahne yazman gerekecek benzerlik olursa çıtlatırım
Umarım farklılık katacağım.
Bu arada destere'yi nasıl buldun.

Sonradan o tipte oluyorsun zaten şuan dizide yoksun.

Dikkate alacağım ilk bölümü ne ara okudun ki sinsi sinsi.

Umarım farklılık katacağım.
Bu arada destere'yi nasıl buldun.
destereyi okurken hafızamda canlandı vlla

ölmeyeceğini düşünüyorum cnm hele bu ilgiden sonra sen onu öldürmezsin kafanda birşeylert kurmaya baslamıssındır bile onla benle alakalı

destereyi okurken hafızamda canlandı vlla

ölmeyeceğini düşünüyorum cnm hele bu ilgiden sonra sen onu öldürmezsin kafanda birşeylert kurmaya baslamıssındır bile onla benle alakalı
Keşke birde gelip kendi görseydi.Gelemedi bir türlü.

Yok zaten kolay kolay birilerini öldürmüyorum biliyorsun.

aaa ama sen yanılmıyorsam süpriz birisi idam edilecek demiştin
Ölümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz.

Büyük olasılıkla gece
ama daha günler çok hem durulunca aktiflestirmiş olurum
Okadar söylenmişizki ve korkutmuşum ki özelden bana açıklama yapıyor niçin açılmadı diye
Peki.
Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor.

Yine mi ertelendi.

Ölümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz.

Peki.
Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor.

Yine mi ertelendi.
Öyle görünüyor artık birsey demiyecem. Çok üstüne gittim galiba Deniz'in