TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Evet tam konudaki fotoğraftaki kadın aman adamın aynısı cidden, nerden de bulup çıkarırsın zaten ya çizgi filmden ya yeşilçamdan benzer bir şey çıkarıyorsun. :F
hahha aa kafamda canlanıyor hemen ayoll benzer birşeyler varsa hafıza haritamda hemen parlıyor :F :F :F

senin senaryondanda spoi vermiş oldu artık başka sahne yazman gerekecek benzerlik olursa çıtlatırım :A :A :A

Benden bahsettiğin inek tiplemesiyle fotodaki adam pek uyuşmamış yalnız :A Gottaki Tyron betimlediğin karaktere daha uygun bir tip ya da Stranger Thingsdeki Jonathan :A

İlk bölümden daha az hareketli olmuş ancak az diyaloglu çok hikayeli senaryoya yönelmeni tercih ederdm. Bir de eşcinsel kısımları sevemedim, o adamın tipi ne öyle. Eline sağlık. :D @mrt-06

hahha aa kafamda canlanıyor hemen ayoll benzer birşeyler varsa hafıza haritamda hemen parlıyor :F :F :F

senin senaryondanda spoi vermiş oldu artık başka sahne yazman gerekecek benzerlik olursa çıtlatırım :A :A :A
Umarım farklılık katacağım. :A Bu arada destere'yi nasıl buldun. :F

Benden bahsettiğin inek tiplemesiyle fotodaki adam pek uyuşmamış yalnız :A Gottaki Tyron betimlediğin karaktere daha uygun bir tip ya da Stranger Thingsdeki Jonathan :A

İlk bölümden daha az hareketli olmuş ancak az diyaloglu çok hikayeli senaryoya yönelmeni tercih ederdm. Bir de eşcinsel kısımları sevemedim, o adamın tipi ne öyle. Eline sağlık. :D @mrt-06
Sonradan o tipte oluyorsun zaten şuan dizide yoksun. :A

Dikkate alacağım ilk bölümü ne ara okudun ki sinsi sinsi. :F

Umarım farklılık katacağım. :A Bu arada destere'yi nasıl buldun. :F
destereyi okurken hafızamda canlandı vlla :F :F :F

ölmeyeceğini düşünüyorum cnm hele bu ilgiden sonra sen onu öldürmezsin kafanda birşeylert kurmaya baslamıssındır bile onla benle alakalı :A :A :A

destereyi okurken hafızamda canlandı vlla :F :F :F

ölmeyeceğini düşünüyorum cnm hele bu ilgiden sonra sen onu öldürmezsin kafanda birşeylert kurmaya baslamıssındır bile onla benle alakalı :A :A :A
Keşke birde gelip kendi görseydi.Gelemedi bir türlü. :F

Yok zaten kolay kolay birilerini öldürmüyorum biliyorsun. :A

aaa ama sen yanılmıyorsam süpriz birisi idam edilecek demiştin :F :F :F
Ölümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz. :F

Büyük olasılıkla gece :A ama daha günler çok hem durulunca aktiflestirmiş olurum :A
Okadar söylenmişizki ve korkutmuşum ki özelden bana açıklama yapıyor niçin açılmadı diye :F
Peki. :A Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor. :A

Yine mi ertelendi. :F

Ölümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz. :F

Peki. :A Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor. :A

Yine mi ertelendi. :F
Öyle görünüyor artık birsey demiyecem. Çok üstüne gittim galiba Deniz'in :A