😱Tamamdır canım. Savaş bitsin diye anlaşma üstüne anlaşma yapan da sendin ama.
😱Tamamdır canım. Savaş bitsin diye anlaşma üstüne anlaşma yapan da sendin ama.
Evet tam konudaki fotoğraftaki kadın aman adamın aynısı cidden, nerden de bulup çıkarırsın zaten ya çizgi filmden ya yeşilçamdan benzer bir şey çıkarıyorsun.Sokak sanatınada benziyor zaten
hahha aa kafamda canlanıyor hemen ayoll benzer birşeyler varsa hafıza haritamda hemen parlıyorEvet tam konudaki fotoğraftaki kadın aman adamın aynısı cidden, nerden de bulup çıkarırsın zaten ya çizgi filmden ya yeşilçamdan benzer bir şey çıkarıyorsun.
Harika dizi ama son 2 sezondur telif nedeniyle izleyemiyorum. Sen bölüm yorumu ne zaman yapcan.American Horror desen hemen anlayacaktım
Izlemedim ama çok okudum haberlerini burada
Aynen.
Umarım farklılık katacağım. Bu arada destere'yi nasıl buldun.hahha aa kafamda canlanıyor hemen ayoll benzer birşeyler varsa hafıza haritamda hemen parlıyor
senin senaryondanda spoi vermiş oldu artık başka sahne yazman gerekecek benzerlik olursa çıtlatırım
''Suratımı sertleştirirsem görürsün'' İyi oldu bunu attığın, gözümden yaş geldi.
Sonradan o tipte oluyorsun zaten şuan dizide yoksun.Benden bahsettiğin inek tiplemesiyle fotodaki adam pek uyuşmamış yalnız Gottaki Tyron betimlediğin karaktere daha uygun bir tip ya da Stranger Thingsdeki Jonathan
İlk bölümden daha az hareketli olmuş ancak az diyaloglu çok hikayeli senaryoya yönelmeni tercih ederdm. Bir de eşcinsel kısımları sevemedim, o adamın tipi ne öyle. Eline sağlık. @mrt-06
Teşekkürler. Fikir Cambazı ile denk düşmemeye çalıştım ama yine ertlendi galiba.Emeğine sağlık @mrt-06 güzel olmuş
destereyi okurken hafızamda canlandı vllaUmarım farklılık katacağım. Bu arada destere'yi nasıl buldun.
Büyük olasılıkla gece ama daha günler çok hem durulunca aktiflestirmiş olurumHarika dizi ama son 2 sezondur telif nedeniyle izleyemiyorum. Sen bölüm yorumu ne zaman yapcan.
Aynen.
Keşke birde gelip kendi görseydi.Gelemedi bir türlü.destereyi okurken hafızamda canlandı vlla
ölmeyeceğini düşünüyorum cnm hele bu ilgiden sonra sen onu öldürmezsin kafanda birşeylert kurmaya baslamıssındır bile onla benle alakalı
Okadar söylenmişizki ve korkutmuşum ki bana açıklama yapma gereği duydu niçin açılmadı diyeTeşekkürler. Fikir Cambazı ile denk düşmemeye çalıştım ama yine ertlendi galiba.
aaa ama sen yanılmıyorsam süpriz birisi idam edilecek demiştinKeşke birde gelip kendi görseydi.Gelemedi bir türlü.
Yok zaten kolay kolay birilerini öldürmüyorum biliyorsun.
Evin hali ortada söyledim ya yarın ya da Perşembe kesinTeşekkürler. Fikir Cambazı ile denk düşmemeye çalıştım ama yine ertlendi galiba.
Ölümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz.aaa ama sen yanılmıyorsam süpriz birisi idam edilecek demiştin
Büyük olasılıkla gece ama daha günler çok hem durulunca aktiflestirmiş olurum
Peki. Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor.Okadar söylenmişizki ve korkutmuşum ki özelden bana açıklama yapıyor niçin açılmadı diye
aaa bu @xBUGRAx kellesi gidecek kesinÖlümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz.
Peki. Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor.
Yine mi ertelendi.
Öyle görünüyor artık birsey demiyecem. Çok üstüne gittim galiba Deniz'inÖlümler sürpriz oluyor işte bir anda kelle alıyoruz.
Peki. Genelde ilk okuyanlardan oluyordun yani takip edince ama böylesi de iyi hem uplanmış oluyor.
Yine mi ertelendi.