Zirvedeki bir iştesin küstahlaşma.Yok dizinin kalitesi kariyerime kötü etki yapacak diye düşünüyorum.
Zirvedeki bir iştesin küstahlaşma.Yok dizinin kalitesi kariyerime kötü etki yapacak diye düşünüyorum.
Zirvedeki bir iştesin küstahlaşma.
Sia’nın dilenci tekmelemesini aklamak için haftaya ürün yerleştirme olarak diziye alacağım tamam.Gördüğüm değerde zirvede olmalı zirvedeki işteysem
Sia’nın dilenci tekmelemesini aklamak için haftaya ürün yerleştirme olarak diziye alacağım tamam.
Aaa tabii ki ben de zaten daha oy kullanmamıştım @Çiğdem-‘e göndereceğim gece.Tam düğün gerdek gibi heyecanlı bölümlerde böyle şeyler yaşatmak istemem bende o yüzden dizimizin kalitesini korumak için şimdilik devam ediyorum. Seni de bu önemli günlerde beni el üstünde tutmaya davet ediyorum.
Aaa tabii ki ben de zaten daha oy kullanmamıştım @Çiğdem-‘e göndereceğim gece.
Görüşürüz.Yarın akşam görüşmek üzere sayın yapımcım
Görüşürüz.
Çok baskı yapmayın ya her taraftan baskı geliyor jüri başkanı olmak zormuş.Zaten Sia'ya anketlerde oy vermişsin gördüm. İyi puan bekliyorum.
Çok baskı yapmayın ya her taraftan baskı geliyor jüri başkanı olmak zormuş.@Çiğdem-
Harun yarışmayla ilgilenmiyor bile onu destere yok diye aldık.@Harunnn60 rahattı aslında tek başına başkanken sen fazlalık gibisin biraz
Harun yarışmayla ilgilenmiyor bile onu destere yok diye aldık.@Harunnn60
Şuan büyük bir ihanete uğramış gibi hissediyorum.@Çiğdem- baş yılan. Sırf seni başkan yapıp beni bitirme derdinde. İntikam hırsıyla dolu senin iç enerjini kullanıp reyting kazanma peşinde.
Şuan büyük bir ihanete uğramış gibi hissediyorum.
Belki iyi puan verecektim niye verme diyorsun.
Belki iyi puan verecektim niye verme diyorsun.
Ne kötü bir kızmış ya şuan şokları yaşıyorum.İyi puan verirsen yine oyunu boşmuş olursun. Çiğdem'in amacı kavga çıkarmak. Sen iyi puan verirsen Çiğdem'in oyunu biter. Bak bu daha iyi fikirmiş.
@Çiğdem- baş yılan. Sırf seni başkan yapıp beni bitirme derdinde. İntikam hırsıyla dolu senin iç enerjini kullanıp reyting kazanma peşinde.
hhahah aa geçen sezon atacan yarışmacıydı sokak sanatını juri yaptım sizi uyuşturduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?