Starz Outlander 1. Sezon Yorumları

S01B05 izledim

ilk sezonun yarısına sadece 3 bölüm kaldı

CLaire bu bölümde semaptikti
Kira almaya gittikleri yerdeki kadınlarla arkadaş oldu Sidik olayı gerçekten enteresandı ve iğrençti

MAckenzilere alişan Claire Mackenzileri uyarmaya başladi. Kadın bişey diyemiyor ki siyasi politika olaylarına yoruyorlar😕

Benim için biraz durgun bi bölümdü ama yinede güzeldi. Son sahnede Claire yine Mackenzilerle kalır.

1x5. bölüm

önemli pek bişey olmamasına rağmen claire i muhteşem doğa manzarası eşiliğinde seyretmek herşeye bedel , claire çok klas bir kadın , asil bir duruşu var, umarım kimseyle yatmaz

dizide britanya tarihinidi öğrenmiş oluyoruz 1740 ların iktidar çekişmesi iskoçlarla ingilizler arasındaki mücadele vesaire...
claire in rahatsız olduğu şey:
bir çok olayı önceden bilmesine rağmen engel olmak için yapabileceği pek bir şeyin olmaması, kadın 3 yıl sonraki savaşta 2000 iskoçun fok yoluna öleceğini biliyor , stuart denen şahsın hiç bir zaman başa geçemeyeceğinide biliyor, ama kimseye bişey anlatamıyor ?
dougal devesi tamda claire i sıkıştırdığı dere kenarında ingiliz askerleri tarafından kuşatılmışken, umarım claire zorla tutulduğunu söylerde, balta girmemiş ormanın kalas vatandaşlarından kurtulur

ama claire zorla tutulduğunu söylemeyecek onada eminim

dizide kuş uçuşu değilde, karğa uçuşu deyimi ilginçti

sidikle kumaş yıkama sahnesi, ve claire in angus un esprisinden sonra söylediği- sağ elin sol elini kıskanır sözü komikti

jamie nin claire in uyuduğu odanın kapısında köpek gibi yatıp, kadını korumaya çalışması daha bir garipti

Evet el espirisi süperdi

by Tapatalk

S01B06 İzledim

Dün gece izlemiştim ama çook yorgun bi şekilde
Bölüm konuşma üzerine kurulu bi bölümdü 5-10dk kestirmişliğim bile oldu diziyi izlerken

Dediğim gibi son dakikalar haricinde bayaa sohbet gibi bir bölüm izledik

Randal'ın Claire yumruk attiği sahne izlerken sıkılanı bi an kendine getiriyor
olaylar yeni başlıyor yada yeni açılmaya başlıyor. Claire de artık bir iskoç olacak

Bölümün en komik en masum sahnesi Claire'n bakire olmayışını söylediği andı

Her ne kadarsıkılarak izlediğimi söylesem de sorun bendedir diyip 8'den aşaği puan vermemk için direnecem
evet şu haftalar mevsimsel değişimler beni etkiliyor belli 😛

Bölüme puanım 8/10

1x6. bölüm
bölüm harikaydı ,claire dahada bir harikaydı
sohbet muhabbetin uzun tutulduğu ama sıkılmadığım her anını claire e bakarak geçirmekten mutlu olduğum bir bölümdü

yüzbaşı randall a saydığım küfürleri üstüste koysak, burdan amerikaya yol olur o yol da randall ın bir tarafına monte olur

claire ve dougal ın teğmen tarafından götürülüşü ve ordaki karşılanışı çok olumluydu sonra dougal ile generalin birbirlerine karşılıklı gömdükleri ağır sözler durumun rengini değiştirdi , claire her anında gerginliği ortadan kaldıracak sözlerle araya giriyordu kadın güzel olduğu kadar çok da zeki orası muhakkak

tam işler yumuşayacak derken yüzbaşı randall yumuşağı geldi işin içine etti..
hele şerefsiz adam, claire i sorguya alıp sonra yumuşamış gibi görünüp kadının karnına yumruğu atınca dizi izlediğimi unuttum bir an , sanki gerçek hayatta sevdiğim birine yumruk atılmış gibi tüm küfürleri saydım ama yanımda olacaktıki randall yumuşağı, sadece sözle kalmazdım buna eminim
elektrik direğini söküp randall a sokmak lazımdı o derece nefret ettim adamdan

dougal ın sona doğru claire in evlenmesi gerektiğini söylediğinde, kadının seninle mi demesi , dougal ın ise mısırını öğütmek çok hoşuma giderdi ama diye cümleye devam ettiği sahnede kahkaha attım

@Forumdash bu mısır kadının neresi oluyor
)
dougal claire in jamie ile evlenmesini istiyormuş , sürpriz oldu kendisinin gözü var sanıyorduk

Bende senin gibi anladım, aklıma hemen geçen bölümlerde Clare 'in Douagla sandalye geçirdiği bölüm aklıma geldi

by tapatalk

Bende senin gibi anladım, aklıma hemen geçen bölümlerde Clare 'in Douagla sandalye geçirdiği bölüm aklıma geldi

by tapatalk
bizim jamie de bulmuşta bunuyor havasında
eminim claire le evleneceğini duyunca sevinçten totosoyla tavandaki sinekleri ezmiştir
ama sevincini belli etmiyor oğlancık

bizim jamie de bulmuşta bunuyor havasında
eminim claire le evleneceğini duyunca sevinçten totosoyla tavandaki sinekleri ezmiştir
ama sevincini belli etmiyor oğlancık
jamie'ye kalsa yarasını sararken şömine başinda işi yürütücektecekti de Claire mesafe koydu
(öyle bi sahne vardı yanliş hatırlamıyorsam
)

by tapatalk

jamie'ye kalsa yarasını sararken şömine başinda işi yürütücektecekti de Claire mesafe koydu
(öyle bi sahne vardı yanliş hatırlamıyorsam
)

by tapatalk
claire e de fazla güvenmiyorum, sanki o koyduğu mesafe gittikçe daralıyormuş gibi

claire e de fazla güvenmiyorum, sanki o koyduğu mesafe gittikçe daralıyormuş gibi
Kız napsin kendi milletinin askerinden yumruk yiyor
kaçmak istediği yerdeki insanlar sahip çıkıyor
zaten jami ve claire en baştan beridir hep anlaşiyorlardı
by tapatalk

Son düzenleme:
Kız napsin kendi milletinin askerinden yumruk yiyor
kaçmak istediği yerdeki insanlar sahip çıkıyor
zaten jami ve claire en baştan beridir hep anlaşiyorlardı

by tapatalk
yumruklu kısım spoiler içeriyor @yatutarsa isyan edecektir şimdi
bende etiketleyip hatayı tam sıvamış oldum yani

under the dome un son bölümü yayınlanmış ben birazdan ona dalarım
üstünede the knick süper olur

bunu sanırım yatutarsa izlemiyormuş ya? @BesaleT i etiketleyelim o darbeyi yesin bari

Tapatalkdan yazmiştim spoili kısmı şimdi önlemi aldım

Sen çarşambaları dizi izlemiyormusun? Strain ve under the dome araya sıkışırsa ray'i bu gece izlerim ben de
bak unuttugun dizileri hatırlattım

ben henüz izlemiyorum sfu yu bitireyim başlamayı düşünüyorum