@Sherlock Euro 2020 turnuvasına niye çağırdın beni? Bir tane boş yerim var.
Öylesine dolaşırken önüme çıktı da katılayım dedim, benim neredeyse tüm sezonlarım bitince yer açılmıştı üç tane.
@Sherlock Euro 2020 turnuvasına niye çağırdın beni? Bir tane boş yerim var.
benim baya var @DarkLegenD@Sherlock Euro 2020 turnuvasına niye çağırdın beni? Bir tane boş yerim var.
ben jetonu lige saklayacağım ne ligi olacak @Sherlock ingiltere liginden intikam almak istiyorum başakşehirin bütçesi iyidir oyunda herkesi alıyor süper ligde sevdiğim hakem yok ligdede sevdiğim takım gazişehir gaziantep haricinde fenerbahçede sol bek yok @SherlockÖylesine dolaşırken önüme çıktı da katılayım dedim, benim neredeyse tüm sezonlarım bitince yer açılmıştı üç tane.Bir tane boş yerin varsa lige gelirsin boş ver.
Katılıyorum o takımları seçim dışında tutalım daha rekabetli sezon yapılabilirSpor Toto Süper Lig seçilecekse eğer, büyük takımlar olmasın. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor olmasın. Dördü olmadan daha zevkli olur.
başakşehirde güçlü @TurkuazzKatılıyorum o takımları seçim dışında tutalım daha rekabetli sezon yapılabilir
oda dışarda bırakılabilir ama istisna açısından tek takım çok fazla etki sayılmayacakbaşakşehirde güçlü @Turkuazz
süper ligde sevdiğim takım yok fener hakemlerle yenilirken bile böyle olsun hakemler kural hataları kaç puanı gitti bu sezon fenerbahçeninoda dışarda bırakılabilir ama istisna açısından tek takım çok fazla etki sayılmayacak
fenerbahçe görmek istemiyorum sinirim bozuluyor @DosiSeçilmez. Baksana 2 seçenek yalnız uçmuş ankette
chealseaye manchester unitedı durdurdum seninde alacağın bir intikam var mıWolverhampton beter olsun, kupayı ellerimizde yükselteceğiz diye başlayıp sonumuz Fenerbahçe'ye döndü
@Sherlock önümüzdeki sezon için yazabilirsin
Benimde AnkaragücüBaştan soyliyim Rizespor, Alanyaspor, Sivasspor, Başakşehir gelirse küme düşmeye oynarım düşman takımlar
Sonuncuda olsan sonuna kadar devam edecek misin? Eminmisin?Wolverhampton beter olsun, kupayı ellerimizde yükselteceğiz diye başlayıp sonumuz Fenerbahçe'ye döndü
@Sherlock önümüzdeki sezon için yazabilirsin
TFF ikinci lig neSonuncuda olsan sonuna kadar devam edecek misin? Eminmisin?
Menemenle zorlandım Hatay iyi takımEşit orandaki takımlar vardır orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?