Damien Duff
Favori Üye
Amblemleri Fenerbahçe’yle benziyorYeni favorim Zaytung sponsorluğundaki Menemenspor. Türk futbolunun efsane isimlerinden @BuraK hocanın iyi iş çıkaracağına inancım tam.
Amblemleri Fenerbahçe’yle benziyorYeni favorim Zaytung sponsorluğundaki Menemenspor. Türk futbolunun efsane isimlerinden @BuraK hocanın iyi iş çıkaracağına inancım tam.
Menemenspor
Bugün ekranda elle tutulur tek bir program yok.Habertürk dışında 😁Hayır, seyretmiyorum. Bugün müydü neydi, denk gelmiştim programa çıkacağına dair. Oradan aklımda kaldı sadece.
Futbolcu transfer etmeye başladığımızda düşeceğimiz durum daha komik olacak.Bu arada isme baktıkça gülüyorum, İngiltere Premier Lig seviyesinden düştüğümüz noktaya bak.
Yeni favorim Zaytung sponsorluğundaki Menemenspor. Türk futbolunun efsane isimlerinden @BuraK hocanın iyi iş çıkaracağına inancım tam.
Yok modum o değildi aslında. Kediyi geri getirecekken bu gözüme çarptı. Biraz dursun. Belki o modda oluruz foto sayesindeReklamını da yapayım dedim ortağım.
Ahahahaha, avatarındaki moddasın sanırım.Merak ettim.
Futbolcu transfer etmeye başladığımızda düşeceğimiz durum daha komik olacak.
Aglayacagi bir durum kalmadı Polat hocamın antreman kampı olmayacak dişi dişine geçebilene diyorum ama bilenecegim doğrudur Polat hocama çıkması kaderin cilvesi 😂@Felon ne düşünüyorsun bu kura hakkında? Adanaspor'a karşı ayrı bir bileneceksin garanti.
Leipzig deki oyunculara salça olur.😂@BuraK'ın genç yeteneklerde gözü var, Messi'yi transfer etmez.
Vay canına! Bu sefer 1 numara sona kalmıyor ve sıradaki isim Brighton ile kelimenin tam anlamıyla harikalar yaratan @Araf hocamıza geliyor. Kendisi ilk sezona yaptığı totemlerle damgasını vurmuştu...
Ekli dosyayı görüntüle 88761
İstemediğim takımı bana verdi, istediğim takımı kendisine aldı 😡 @Sherlock
Emekli maaşınız mevcut şartlarda yetiyor mu?
Hedefimiz Eskişehirspor'un küme düşmesini engellemek, takıma sahip çıkmak, başarılı olmak ve takımı yukarılara taşıyabilmek.Evet, çok kıymetli @Araf hocamızın takımı da belli oluyor. Hocam, açıklamalarınızı bekliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 88764
İstediğin takım küme düştü gerçekte, not düşeyim ve Keçiörengücü ise, ilk 10'da yer alıyor.İstemediğim takımı bana verdi, istediğim takımı kendisine aldı 😡 @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?