Sıradaki rakamımız 6 oluyor, yani @Polat Şaşmaz hocamız... Kendisi ilk sezon Everton ile inanılmaz işler başarmış ve şampiyonluğa ulaşmıştı. Bakalım bu sezon neler yapacak. Sözü @Araf hocamıza devrediyorum...
Hangi kanalda?Oha yok aklıma gelmemişti. Ama sesli gülmemek için zor tutuyorum kendimi .
Ali Koç varmış TV'de
Sıradaki rakamımız 6 oluyor, yani @Polat Şaşmaz hocamız... Kendisi ilk sezon Everton ile inanılmaz işler başarmış ve şampiyonluğa ulaşmıştı. Bakalım bu sezon neler yapacak. Sözü @Araf hocamıza devrediyorum...
Ekli dosyayı görüntüle 88752
Harika
Ya şuan bir şeye acayip güldüm. birazdan SS atarım. Evdekiler neye güldün diye baktılar. Sinirimde bozuldu
@Felon ne düşünüyorsun bu kura hakkında? Adanaspor'a karşı ayrı bir bileneceksin garanti.Ekli dosyayı görüntüle 88753
Çok zor bir kura oldu. Aynı takım üst üste çıktı ama sonuç olarak @Polat Şaşmaz'a Adanaspor çıktı. Kendisine başarılar diliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 88753
Çok zor bir kura oldu. Aynı takım üst üste çıktı ama sonuç olarak @Polat Şaşmaz'a Adanaspor çıktı. Kendisine başarılar diliyoruz.
Sıradaki isim 14 numara ile @BuraK oluyor, kendisi bu sezon ilk kez Fav10 Ligi'nde mücadele edecek. Nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merak konusu kurt hocanın. Evet, sizdeyiz @Araf hocam...
Ekli dosyayı görüntüle 88756
Hayır, seyretmiyorum. Bugün müydü neydi, denk gelmiştim programa çıkacağına dair. Oradan aklımda kaldı sadece.Seyrediyor musun? @Araf
Fenerin amblemdaşı çıktı dikkatli olun @BuraK a
Yeni favorim Zaytung sponsorluğundaki Menemenspor. Türk futbolunun efsane isimlerinden @BuraK hocanın iyi iş çıkaracağına inancım tam.
Kendileri çok sağlam menajer. Geçen sezon kariyeri dolu olmasından dolayı katılamamıştı. Şimdi lige güç katacak bir isim geldi, iyi de oldu.Sayın @BuraK hocamıza da başarılar diliyoruz, açıklamalarını da beklemekteyiz...
Ekli dosyayı görüntüle 88758
Başka bir bahara kısmetse.@bazinga sen de dahil ol, tam olalım.